Sexkunde kom for hurtigt og fik bøde

Norsk prostitueret slog kunden med en kop. Han tilkaldte politiet, der i stedet oprettede en sag for ulovligt sexkøb

En norsk sexkunde måtte lære loven om sexkøb på den hårde måde, da han ragede uklar med en prostitueret om hendes ydelser. (Genrefoto: Colourbox.com)
En norsk sexkunde måtte lære loven om sexkøb på den hårde måde, da han ragede uklar med en prostitueret om hendes ydelser. (Genrefoto: Colourbox.com)

En 40-årig mand fra Oslo er nu blevet 30.000 norske kroner fattigere efter et mislykket knald med en prostitueret.

VG.no skriver, at manden efter en druktur med en kammerat var kommet i kontakt med en gadeprostitueret i den norske hovedstad. De gik sammen hen og hævede i alt 4.000 kroner ved en automat svarende til 3.540 danske kroner.

Kvinden fortalte i retten, at kunden ville prutte om prisen, og at han ikke ville betale 2.000 kroner for hendes ydelser, eftersom han fik for tidlig sædafgang.

Derfor ville han have en omgang mere.

Det havde den prostituerede kvinde dog ikke til sinds at give ham, og det endte i håndgemæng. Til sidst slog hun ham med en kop, hvilket gav ham en flænge i hovedet.

Ifølge avisen ringede han herefter til politiet, der modsat hans forventning valgte at sigte ham for ulovligt sexkøb.

Det benægtede han i retten og fortalte i stedet, at han havde hævet pengene for at købe natmad.

Beløbets størrelse skyldtes ikke en pludselig trang til både foie gras, Dom Perignon og en hel agurk, men derimod at kvinden havde lænet sig over hans skulder og tastet beløbet ind.

Den købte retten i Oslo ikke og tildelte ham en bøde på 30.000 norske kroner (27.000 dkk) for sexkøb.

0 kommentarer
Vis kommentarer