Derfor er det slut med SuperBest

SuperBest tager navneforandring, men der fyres ikke medarbejdere

Fremover skal Super Bests butikker hedde Meny. En supermarkedskæde, som har haft succes i Norge. (Polfoto)
Fremover skal Super Bests butikker hedde Meny. En supermarkedskæde, som har haft succes i Norge. (Polfoto)

Fremover skal SuperBests butikker hedde Meny. En supermarkedskæde, som har haft succes i Norge.

Men virksomheden består, butikkerne består, og medarbejderne består. Så der er ikke lagt op til fyringer i koncernen.

- Alt består. Det betyder ikke, at vi lukker. Det hedder en rebranding. Vi skifter navn, siger Per Thau, koncernchef i Dagrofa.

Dagrofa, der ejer SuperBest-butikkerne og Eurospar har været ude at spørge forbrugerne, og de mener, at alle supermarkederne ligner hinanden.

- De savner et fødevaremarked, som bare har nogle gode varer til nogle gode priser. Og det har vi besluttet, at vi vil bygge, siger Per Thau.

Derfor slår de Eurospar og SuperBest sammen og bygger et nyt moderne fødevaremarked under navnet Meny.

SuperBest havde jo en kæmpe kødskandale på et tidspunkt. Er det efterdønninger fra den, der har gjort, at I ikke kan køre videre med det navn?'

- Nej, det er det ikke. Man kan sige, hvis man skulle have reageret på det, skulle man have gjort det for otte år siden, da det var der, siger Per Thau.

Han forklarer, at Meny er et norsk navn, som en af storaktionærerne i Dagrofa, Norgesgruppen, har. Men det betyder ikke, at der kommer norske varer, som myseost på hylderne.

- Vi er klar over, at vi ikke bare kan tage det norske koncept én til én, og tage det ned på det danske marked. Fordi det danske marked er anderledes. Så vi tager det bedste fra Norge, og det bedste vi har fra SuperBest og Eurospar, og så laver vi fremtidens moderne fødevaremarked, siger Per Thau.

Bliver der nogle fyringer i forbindelse med det her?

- Nej, det gør der ikke. Vi lukker jo ikke butikkerne, vi giver dem et nyt navn. Og vi kommer til at investere i at hæve niveauet i butikkerne, siger Per Thau.

Bliver det billigere? Hvilke fordele vil kunderne få ud af det her?

- De kommer til at få mere for pengene. Det er der ingen tvivl om. Det er rigtig gode kvalitetsvarer, men det er ikke dyrt, for det kan ikke leve, så mange steder. Så det bliver et sted, hvor du kan få gode varer til gode priser, siger Per Thau.

0 kommentarer
Vis kommentarer