Carlo har stadig ingen venner

- Jeg holder mig i live, men jeg lever ikke, siger Carlo Lassen, hvis ansigt er vansiret på grund af lægesjusk

Carlo bliver ked af det, når små børn bliver skræmte, når de ser ham (video: Linda Johansen)

- Jeg kan jo ikke gå ud og fange nogle damer. Jeg kan ikke forestille mig, at nogen er interesseret i mig med det udseende, jeg har. Jeg holder mig i live, men jeg lever ikke, lyder det fra den aldrende mand i røret.

I august blev Carlo Lassen fra Brøndby landskendt for anden gang, og historien om ham i Ekstra Bladet blev en af avisens mest delte overhovedet på de sociale medier.

Vi var første gang i kontakt med ham i 2003. Her skrev vi, hvordan den uheldige mand efter et slemt fald fra et skib i Københavns Nordhavn var faldet ned og kommet slemt til skade med både ryg og ansigt.

Verden på vrangen - 19. aug. 2014 - kl. 13:55 TV: De lever også med et opsigtsvækkende udseende

Men mens man tog rygskaderne alvorligt, blev Carlos ansigt et alt for synligt bevis for lægesjusk, og de stafylokokker, han pådrog sig under hospitalsopholdet, havde ikke til sinds at forlade ham igen. Det efterlod ham i praksis uden næse og med en konstant betændelse, der har givet ham et udseende, de færreste vil misunde.

Lige siden ulykken har han haft mere end svært ved at skabe sig et socialliv. For som han selv fortæller, så begynder børn at græde, når de ser hans vansirede ansigt. Han vil ikke skræmme nogen, og derfor forlader han kun sjældent sin toværelses lejlighed på den københavnske vestegn.

Læs hele Carlo Lassens hårde forløb her. Carlo Lassens ansigt har været meget igennem, siden han var ude for en alvorlig ulykke i 1988. (Foto: Linda Johansen) Samfund - 18. aug. 2014 - kl. 23:27 Manden med det ødelagte ansigt: Børn græder, når de ser mig

Den tidligere smed, der nu er blevet 80 år, har igen og igen forsøgt at finde en kvinde at dele livets glæder og sorger med eller bare en ven, der vil komme til middag en gang i mellem.

Men indtil videre har lykken ikke tilsmilet den ældre mand, der tilmed har mistet en god del af synet efter en faldulykke.

-Jeg har indrykket en kontaktannonce, hvor jeg søgte ordentlige og intelligente kvinder. Jeg tilbød, at de kunne komme forbi til middag. De kunne bestemme menuen, så ville jeg betale råvarerne, og vi kunne lave mad sammen. Jeg søgte en eller to damer.

Se også: Utroligt: Kvinde får syet nyt ansigt på

- Jeg skrev også, at jeg søgte en sekretær. Jeg fik to ansøgninger. Den ene var en mand på 67 år, der var sparekasseuddannet. Den anden var en dame på 63 år, men hende har jeg endnu ikke kontaktet endnu, for jeg har brug for en, der er dygtig til computer.

- Jeg har en gammel computer fra 1988, og der skulle komme en i dag, der skal prøve at lave den. Den kan pludselig kun skrive engelsk. Jeg har en ny til sekretæren, men der er alle mulige symboler, jeg ikke kan finde ud af, lyder det ærligt fra Carlo Lassen.

Omvendt er der dog fremskridt at spore på den medicinske front. For efter den seneste artikel i Ekstra Bladet blev Carlo kontaktet af en landmand i Nordjylland, der har en virksomhed, hvor de producerer et middel, der virker mod betændelse.

Se også: Hun fik smidt syre i ansigtet som straf

 

- De er ved at afprøve de det på grise, og nu vil han så prøve det af på mig. Han vil betale for min behandling i tre måneder, og så garanterer han mig for, at jeg vil være bakteriefri.

Og netop det er helt afgørende for Carlo, da en klinik i New York har tilbudt ham en rekonstruerende operation. Men kun på betingelse af, at han er bakteriefri. Han har dog også mulighed for en operation på Rigshospitalet, hvis altså han ikke har betændelse i ansigtet.

- Min danske hudlæge har sagt god for produktet, og jeg har nu taget det tre gange, og så må vi jo håbe, at det hjælper. Så skulle jeg jo få et ansigt, men jeg ved ikke rigtig, om jeg tror på det, siger Carlo, der har dårlige erfaringer med lægeverdenen.

Se også: Vanvittigt foto: Næsen gror i panden

- Min tidligere læge opererede mig uden at røntgenfotografere mig. Og der sad jo stadig et fremmedlegeme i mange år. Og fordi jeg blev ved med at henvende mig, skrev han i min journal, at jeg er skizofren, hvilket gør, at ingen tager mig alvorligt, når jeg opsøger dem.

- Og det er jeg altså ikke, understreger Carlo Lassen.

- Det mener hverken mine seks børn eller den søde hudlæge, der har tilset mig i seks år. Hun har betalt en masse dyr medicin af sin egen lomme for mig og giver mig altid et kram, når jeg kommer.

- Og det er begyndt at hjælpe, lyder det med en smule optimisme fra Carlo Lassen - manden uden ansigt.

0 kommentarer
Vis kommentarer