Dødsdømtes sidste måltid kan få dødsstødet

Popup-restaurant ville udfordre konceptet om det sidste måltid, og nu bliver der måske slet ikke noget

Hvad ville du sige til at få serveret det samme, som dødsdømte har fået som deres sidste måltid? (Foto: Death Row Dinner)
Hvad ville du sige til at få serveret det samme, som dødsdømte har fået som deres sidste måltid? (Foto: Death Row Dinner)

Hvad ville du bestille, hvis du vidste, at måltiden ville blive dit sidste? Mens du tygger lidt på dét, så kan du samtidig overveje om du ville sætte tænderne i en menu, der rent faktisk var dødsdømtes sidste måltid.

I næste måned åbner en popup-restaurant i London, der serverer lige præcist de måltider. Hvis ellers folkene bag får redet stormen af, for det er væltet ind med protester lige siden folkene bag 'Death Row Dinners' begyndte at reklamere for konceptet.

Efter planen skulle 'Death Row Dinners' åbne i en begrænset periode fra 24. oktober til 29. november på det trendy Hoxton Square i det østlige London. Prisen for et 'sidste måltid' sat til 50 pund.

Mens konceptet i sig selv er faldet flere for brystet, så er der også flere, der kalder markedsføringen for usmagelig.

Eksklusivt arrangement
Blandt andet er der lavet billeder af tilsyneladende dødsdømte personer med et skilt om nakken, der viser, hvad det sidste måltid er. Billederne er blevet brugt til at reklamere for det, der skulle være en kulinarisk oplevelse med fem retter.

Som popup-restaurant er der tale om en begrænset periode for 'Death Row Dinner' og ganske eksklusivt med et begrænset antal pladser til salg.

Nu overvejer arrangørerne om der overhovedet bliver et 'sidste måltid'.

- Vi er chokerede og triste over reaktionen på Death Row Dinners og er helt oprigtigt kede af det har såret nogen. Popup-restauranten skal udfordre konceptet om det sidste måltid. Alle der har været til et middagsselskab har formentligt haft snakken om, hvad de helst ville have at spise som det sidste måltid, forklarer arrangørerne på deres hjemmeside.

- I lyset af reaktionerne, så overvejer vi lige nu, hvad næste skridt bliver og vil holde jer opdateret om vores beslutning.

Hvad ville du have serveret, hvis du vidste, at det var dit sidste måltid?

0 kommentarer
Vis kommentarer