TV: Her bliver mand bidt af flagermus med rabies

Amerikansk mand blev angrebet af flagermus mens han spillede guitar i skoven

Amerikanske Derrick Skou var på skovtur i Clackamas County, Oregon med sine venner, da en blodtørstig flagermus pludselig dykkede ned og satte tænderne i halsen på ham.

Skou og hans venner spillede guitar og jammede i deres lejr, da flagermusen dykkede ned fra oven og satte en brat stopper for festlighederne. Angrebet blev fanget på video, da 'bandet' var i gang med at optage deres jamsession. De syntes nemlig, at de spillede rigtig godt.

- Det var noget, der ramte mig. Jeg koncentrerede mig om at holde takten og så videre, og så kun noget ud af min øjenkrog. Og så bed den mig, fortæller Derrick Skou til amerikanske KOMO News.

Biddet havde ifølge ham føltes som at blive ramt af en kold hundenæse.

Verden på vrangen - 17. sep. 2014 - kl. 14:32 TV: Fløjtede løs med sommerfugl i skallen

Skød flagermusen bagefter
Et enkelt angreb var dog ikke nok for flagermusen.

Efter en kort retræte til et nærliggende træ, forsøgte den sig med endnu to angreb. Det gad campisterne ikke finde sig i, så derfor blev flagermusen skudt med et luftgevær før den kunne bide igen.

Flagermusen havde i øvrigt hundegalskab, viste det sig. Det fandt Derrick Skou ud af, da de amerikanske sundhedsmyndigheder efterfølgende undersøgte den. Hvorvidt Skou blev smittet er ikke oplyst.

0 kommentarer
Vis kommentarer