Måske Michelinstjerner til Aarhus

Repræsentanter fra Michelin har besøgt flere restauranter i Danmarks næststørste by, Aarhus

For første gang nogensinde er der nu udsigt til, at en dansk restaurant i provinsen bliver optaget i den verdensberømte Michelin-guide.

Flere aarhusianske restauranter oplyser, at de har haft besøg af repræsentanter for Michelin. Det skriver TV2 Østjylland.

Den franske restaurant-guide har tidligere på året offentliggjort, at der fra 2015 vil blive udgivet en særlig guide for den nordiske region.

Under pressemødet i marts ville Michelin dog ikke oplyse, hvilke byer der bliver omfattet af guiden.

Med den seneste tids besøg i Aarhus kan noget dog tyde på, at i hvert fald Danmarks næststørste by bliver repræsenteret i næste års spiseguide.

Den aarhusianske kok Wassim Hallal har i denne måned åbnet restauranten F. Høj i det centrale Aarhus, hvor der sælges smørrebrød og konditorkager.

Den nyåbnede restaurant har allerede i løbet af dens første uger haft besøg af Michelin.

- Vi havde besøg af en gæst, som spiste på restauranten ligesom alle andre. Først efter at han var færdig med at spise, gav han sig til kende som udsendt af Michelin, siger Wassim Hallal til TV 2 Østjylland.

Efter sit måltid på F. Høj forklarede den udsendte fra Michelin, at der senere vil blive sendt en delegation af sted for at vurdere stedet.

Wassim Hallal står også bag Frederikshøj Kro i Aarhus. Også her har der været en Michelin-anmelder på besøg.

- Jeg er glad og beæret over besøget fra Michelin. Det er noget, jeg altid har drømt om, fortæller Wassim Hallal.

Foruden F. Høj og Frederikshøj Kro har også Restaurant ET på Åboulevarden haft besøg af Michelin, skriver TV2 Østjylland.

0 kommentarer
Vis kommentarer