Op til 18 grader hele næste uge

Det bliver lunt i den kommende uge - og måske endda længere

Oktober er lige om hjørnet, men endnu er det ikke tid til at finde dit uldne undertøj frem. Vejret den næste uge byder nemlig på lunt vejr. Det oplyser DMI.

- Der er ikke noget, der tyder på, at det bliver koldt og voldsomt efterårsagtigt, siger vagtchefen ved DMI Frank Nielsen til Ekstra Bladet.

Og de fine temperaturer, vi kan nyde her i weekenden, fortsætter ind i næste uge.

- Det bliver højtryksvejr søndag og mandag. Det er lidt usikkert med mængden af sol, men det ser ud til, at vi kan have temperaturer på 15-16 og måske 17-18 grader nogle steder hele næste uge, siger Frank Nielsen.

Pænt efterårsvejr
På tirsdag kan det dog være nødvendigt at finde regntøj og paraplyer frem, men kun for en ganske kort bemærkning. Og temperaturerne, ja, de holder sig omkring de knap 18 grader.

Se også: Så historisk mærkeligt er september-vejret

- Vi har nogle dage midt på ugen - primært tirsdag og onsdag - hvor der kan være nogle skyer og lidt småregn, men det bliver ikke koldt af den grund. Det er stadig en lun luft, det bliver bare lidt mere fugtigt, siger vagtchef Frank Nielsen og fortæller, at det næste højtryk blot venter på at afløse det, vi er inde i nu.

- Hen mod næste weekend går vi mod højtrykspræget vejr igen, så det bliver pænt efterårsvejr, siger Frank Nielsen.

Men hvad så med resten af oktober?

- Ja, det er jo lidt usikkert, men tendensen er stadigvæk, at der er højtryk i nærheden af Danmark, så det kan sagtens være, at vi også ender med pænt vejr i uge 41, siger vagtchefen, der dog ikke vil love noget.

Se også: Fat dragen: Weekenden byder på blæst og solstrejf

- Oktober kan jo byde på meget ustadigt vejr, men det ser det ikke ud til at blive, afslutter Frank Nielsen.

Hvordan vejret bliver senere i oktober, tør DMI's vagtchef ikke give spå om.

Tjek dit lokale lune efterårsvejr her.

0 kommentarer
Vis kommentarer