Annonce:
Annonce:

Mand røver golfklub med oversavet jagtgevær

Politiet efterlyser en mand, der røvede golfklub og flygtede på cykel

Politiet har eftermiddagen igennem ledt efter en mand, der truede sig til penge med et oversavet jagtgevær i en golfklub. (LÆSERFOTO)
Politiet har eftermiddagen igennem ledt efter en mand, der truede sig til penge med et oversavet jagtgevær i en golfklub. (LÆSERFOTO)
Annonce:
Følg Samfund

Har du oplysninger i sagen? Så send os dit tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Politiet på Sydsjælland har siden fredag eftermiddag forsøgt at finde frem til en mand, der står bag et røveri mod Mogenstrup Golfklub i nærheden af Næstved.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

- Gerningsmanden kommer ind i receptionen og truer sig til et pengebeløb fra kassen, hvorefter han flygter fra stedet, siger Søren Østervig, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

Politiet fik anmeldelsen om røveriet klokken 13.49, og de har siden forsøgt at finde frem til gerningsmanden, der ifølge Ekstra Bladets oplysninger slap af sted med et udbytte på omkring 6.000 kroner.

Annonce:

- Han kører derfra igen mod nord i retning mod Næstved, og han er set cyklende på kryds og tværs af Præstø Landevej. På et tidspunkt smider han cyklen og er set løbe derfra ind i et skovområde nord for golfbanen, siger vagtchefen.

Manden beskrives som cirka 30 år, formentlig dansk, med brunt hår, som er langt i midten og kort i siderne. Han har meget lyseblå øjne og var iført mørk sort tøj, som muligvis er noget overtrækstrøj. Derudover havde han en 'røverihue' med huller på, som efterfølgende var rullet op som en almindelig hue, og så var han iført arbejdshandsker og medbragte en rygsæk eller bærepose samt det førnævnte oversavede jagtgevær.

Troede man ramte plet
Politiet har det meste af eftermiddagen været på jagt efter manden, og indtil videre har politiet kun signalementet at gå efter. Politiet skal dog også gennemgå overvågningsbilleder for at kunne fastslå identiteten på manden.

En af Ekstra Bladets læsere har observeret, at politiet var mødt op nær golfklubben med skudsikre veste, og at de blandt andet stoppede en bus.

Annonce:

Vagtchefen bekræfter, at politiet har været ude i området efterfølgende, men at der ikke har været tale om en decideret afspærring.

- På et tidspunkt troede man, at man havde en, der passede på signalementet, men det gjorde han desværre ikke. Men selvfølgelig har vi stoppet dem, der lignede en mulig gerningsmand, siger vagtchefen.

Personer der har oplysninger i sagen kan kontakte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 114.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: