Annonce:
Annonce:

TV: Vrede over Ebola-smittet sygeplejerske i USA

Sundhedspersonalet raser over, at der er sket en sikkerhedsbrist, og at de amerikanske myndigheder får det til at lyde som om, det er sygeplejerskernes fejl

Annonce:
Følg Samfund

En amerikansk sygeplejerske er tirsdag stadig indlagt med Ebola på hospitalet i Dallas, Texas, hvor hun blev smittet med den livsfarlige sygdom efter at have behandlet en nu afdød patient fra Liberia.

Der er tale om den 26-årige Nina Pham, som altså er den første person nogensinde, der er blevet smittet med Ebola i USA, og myndighederne har efterfølgende indrømmet, at der er sket en procedurefejl i sikkerheden.

56-årig død af ebola i Tyskland

Det amerikanske sygeplejerforbund raser over, at det overhovedet kunne ske, til trods for at personalet var iført sikkerhedsdragter og masker. Samtidig er sygeplejerskerne utilfredse over, at de føler, de får skylden får bristen.

- Vi var ret vrede over at høre, at sygeplejersken angiveligt blev beskyldt for ikke at følge protokollen. Ingen ved, hvad der er sket, og alligevel er den første reaktion at beskylde en sygeplejerske, der satte sit liv på spil for at yde hjælp for denne patient, vel vidende at det udgjorde en risiko for hendes helbred og liv, sagde Katy Roemer fra National Nurses United.

Station åben igen: Politiet afblæser ebola-mistanke

Annonce:
Annonce:
Annonce:
BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: