Annonce:
Annonce:

TV: Parkerings-top 5: Her er de største p-bommerter

Ekstra Bladet TV har samlet en herlig blanding af de værste parkeringsvideoer

Annonce:
Følg Samfund

Efter en regulær P-krig brød ud i Norge, tog Ekstra Bladet ud for at tage temperaturen på københavnernes P-raseri.

P-krig: Held og lykke med at komme ind i bilen

Byens indbyggere er nok ikke helt på niveau på med nordmændene, men ikke desto mindre lader mange københavnere til at være godt trætte af manglen på p-pladser i Københavnsområdet og de medfølgende konsekvenser. Se hvad københavnerne mener om P-situationen i klippet over artiklen.

Ekstra Bladet mødte blandt andre tømreren Stefano Odorico, som fortalte, at det for ham bedre kan betale sig at få en bøde end at købe P-billet.

Stefano Odorico er dog langt fra den første bilist, der har fortalt Ekstra Bladet om uheldige parkeringsoplevelser.
Vi har samlet de fem værste P-koks bragt på ekstrabladet.dk - i fuldstændig uprioriteret rækkefølge - herunder:

Annonce:

1. Anholdt for P-bøde hun havde betalt
Den 48-årige social- og sundhedshjælper Annitta Peetz passede sit job på Den Sociale Hjemmepleje på Nørrebro, da hun ved 16-tiden tirsdag den 30. juli 2013 ringede til politiet for at anmelde en forbrydelse.

Men det skulle hun aldrig have gjort.

For beskeden fra ordensmagten lød, at Annitta Peetz selv havde været efterlyst for en parkeringsbøde siden april. Selv om hun havde betalt bøden i januar – og havde dokumentation for det. Det betød, at Annitta Peetz måtte tilbringe 18 timer i Vestre Fængsel. Hør hende fortælle om oplevelsen herunder:

2. Nordmand i lodret parkering
Det er stadig uklart, hvordan det egentligt skete, men i hvert fald endte det med en yderst uheldig parkering i den norske by Trondheim.

Bilisten mistede kontrollen over køretøjet, der endte på højkant ved indkørslen til et parkeringsanlæg, men ingen personer kom dog til skade, forklarede de lokale myndigheder.

Der var ikke mistanke om spirituskørsel, men derudover var der ingen anden forklaring på resultatet, som de norske myndigheder betegner som en soloulykke.

Annonce:

3. Hård P-linje i Prag
Medmindre du bor i gaden og har en særlig parkeringstilladelse, er det strengt ulovligt at parkere i centrum af Prag.
Det fik ejeren af denne bil at mærke, de hans bil i løbet af tre minutter blev fjernet af en kranvogn fra gaden Rybna Staré Mesta i det centrale Prag.

4. P-automat var forsvundet: Alligevel fik Lasse en bøde
At du ikke kan købe en P-billet betyder ikke at du slipper for bøden. Det lærte Lasse Grøndtved, da P-automaten på en parkeringsplads han jævnligt benytter pludselig var forsvundet. Lasse ville hellere end gerne betale for at få parkeret sin bil, men det kunne altså ikke lade sig gøre. Så Lasse besluttede sig for - efter moden overvejelse og snak med beboere i området om hvordan han skulle forholde sig - at parkere sin bil på Park Zones P-plads og undlade P-billetten.

Da Lasse kort tid efter vendte tilbage til bilen, sad der en P-afgift i forruden på hans VW Up!

Hør Lasse fortælle om oplevelsen herunder:

Annonce:

5. Den svære parallelparkering
En ellers doven 2. pinsedag blev pludselig en smule sjovere for Henrik Kjærgaard. En kvindelig bilist neden for hans altan skulle bruge ikke mindre end 13 forsøg på at parkere sin bil mellem to andre.

- Det tog så lang tid. Jeg var ved at miste tålmodigheden og frygtede, at min mobil ville løbe tør for strøm, fortalte Henrik Kjærgaard den gang.

Han sad helt tilfældigt på sin altan på Frederiksbjerg i Aarhus og nød en is i forårsvejret, da han spottede den ihærdige bilist og filmede denne video:

Bonus: Få hjælp til parallelparkeringen
For nogle er parallelparkeringer en nærmest uoverkommelig udfordring, hvorfor mange vælger fuldstændig at fravælge dem. Der er dog hjælp at hente i moderne teknologi, som kan udføre parallelparkeringen for dig. Se Ekstra Bladets Anders Berner afprøve forskellige automatiske parallelparkeringssystemer og få hans vurdering af det bedste system herunder:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: