Annonce:
Annonce:

Dæmningsskred i regnen: Nordjysk togtrafik aflyst resten af dagen

Regnen i Nordjylland betyder, at det ikke bliver muligt at komme frem i tog resten af torsdagen

Redningsmandskab kæmper i det meste af Nordjylland med oversvømmelser. Nu er vandmasserne skyld i, at der ikke kører tog mellem Aalborg og Frederikshavn resten af dagen. (Foto: René Schütze)
Annonce:
Følg Samfund

Torsdag morgen måtte DSB kortvarigt indstille trafikken mellem Hjørring og Frederikshavn, men togene fik efterfølgende lov til at køre igen.

Senere på dagen måtte Banedanmark dog stoppe trafikken mellem Aalborg og Frederikshavn, fordi det ville være for farligt at køre tog på strækningen på grund af vandmasserne.

Kroejer midt i regn-helvede: Aldrig set noget lignende

Og aflysningen af tog på strækningen kommer til at vare hele dagen, fordi der er sket dæmningsskred flere steder på strækningen. Det oplyser DSB på sin hjemmeside.

Der kører derfor ingen tog fra Randers til Frederikshavn, fordi Banedanmark i forvejen er i gang med planlagt sporarbejde mellem Randers og Aalborg i efterårsferien.

Annonce:

Forskellige ruter for togbusser
På grund af den lange strækning i bus har DSB både indsat togbusser, der stopper ved alle stationer, samt nogle, der kører længere uden stop.

Efter regn, regn og mere regn: lille chance for at se solen

DSB opfordrer passagerer til at holde sig orienteret på dsb.dk om, præcis hvornår de forskellige busser kører.

Samtidig gør de opmærksom på, at DSB's rejsetidsgaranti træder i kraft, hvilket betyder, at man kan få refunderet dele af sin billet, hvis man har været forsinket i mere end en halv time.

- Vi opfordrer selvfølgelig vores kunder til at undersøge mulighederne for, om de er omfattede. Det kan de gøre ved enten at spørge vores personale eller gå ind på vores hjemmeside, siger Tony Bispeskov.

Er du også våd: Tæt på en meter regn

Annonce:

Adskillige veje i Nordjylland er desuden ramt af oversvømmelser, og Beredskabsstyrelsen har alle landets afdelinger indkaldt for at bidrage til arbejdet. Politi og redning arbejder samtidig på at danne sig overblik over og kæmpe med oversvømmelserne på de mange ramte veje.

Du kan følge tweets fra politi og redning om indsatsen i boksen herunder.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: