Annonce:
Annonce:

TV: Som om Ikea-turen ikke var skræmmende nok i forvejen!

Uhyggelig reklame for den svenske møbel-kæde vil få dig til at kigge en ekstra gang over skulderen, når dine nye møbler skal købes. Se video

Se den kræmmende reklame for Ikea
Annonce:
Følg Samfund

Det er snart blevet tid til at fejre den amerikanske højtid halloween, og i den anledning har møbelkæden Ikea produceret en reklame, som får det ellers fredelige indkøbscenter til at virke noget mere skræmmende.

TV: Denne dukke får dig til at skide i bleen

Reklamen, som er lavet af Ikea i Singapore, er nemlig inspireret af gyser-klassikeren 'Ondskabens Hotel', der med en fremragende Jack Nicholson i hovedrollen fik biografgængere til skrige af skræk, da den havde premiere i 1980.

Det kan næsten ikke blive mere blodigt

I den reklamen ses en lille dreng på trehjulet cykel fræse gennem Ikeas mange gange, og det hele er akkompagneret af uhyggelig musik og hårrejsende lydeffekter.

Så hvis du i forvejen finder en Indkøbstur i Ikeas store butikker en anelse skræmmende, bør du nok ikke se reklamefilmen, som findes lige herover artiklen.


Her kan du se Ekstra Bladets anmelder Jacob Ørsted komme med sit bud på de tre mest uhyggelige film nogensinde. (Producer: Anders Bundgaard)

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: