3F vækkede familie på privaten: - Det er latterligt

Kendt tv-direktørs familie blev her til morgen for fuld musik vækket af 3F, som er vrede over, at direktørens har ladet uorganiserede polske arbejdere etablere sin nye swimmingpool i kælderen. Se blokaden i videoen

Fagforeningen 3F var mødt talstærkt op i de tidlige morgentimer foran tv-direktør Jacob Houlinds villa på Sankt Knuds Vej på Frederiksberg.

Årsagen er, at tv-direktøren har uorganiserede polske arbejdere fra en virksomhed uden overenskomst til at grave sin nye swimmingpool ud i villaens kælder, og det er 3F ikke glade for.

- Vi synes ikke, det er i orden, at han bruger en virksomhed uden overenskomst. Løntrykkeri og underbetaling er dybt skadeligt for det danske samfund, siger Carsten Bansholm fra fagforeningen 3F.

Se også: Blokade mod tv-direktør: Uorganiserede polakker graver hans pool

Jacob Houlind er på forretningsrejse i udlandet, men ifølge hans hustru, Mette Kjær, bliver alle love og regler overholdt hos dem, men deres håndværkere har valgt ikke at være medlemmer af 3F.

- Jeg synes, at det er irriterende. I Danmark må man selv vælge, om man vil være medlem af en fagforening, og det vores håndværkere siger er, at det ikke kan betale sig for dem, fortæller Mette Kjær til Ekstra Bladet.

Se Mette Kjærs reaktion på blokaden øverst

Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen