Annonce:
Annonce:

I dag skulle have været hendes sidste dag

Kræftsyge Brittany Maynard valgte at fortsætte livet - lidt endnu

Her kan du se interview med Brittany Maynard. (Video: AP)
Annonce:
Følg Samfund

I dag skulle Brittany Maynard have taget sit eget liv med en overdosis medicin, men den kræftsyge amerikaner valgte at udskyde døden.

Maynards skæbne blev kendt i hele verden, da hun i oktober i en video fortalte, at hun ville afslutte sit liv 1. november, da hun lider af en uhelbredelig kræftsygdom i hjernen.

Hun sagde, at hun er flyttet til staten Oregon, hvor aktiv dødshjælp er tilladt og dermed giver hende mulighed for at afslutte livet på en 'værdig måde'.

Brittany har udskudt sin død

Brittany Maynard står ved sin beslutning om at tage sit eget liv, men sagde forleden, at 1. november alligevel ikke føltes som den rette dødsdag.

- Jeg har det stadig godt og har livsglæde, jeg kan fortsat grine og smile sammen med min familie og venner, og det føles bare ikke som det rigtige tidspunkt lige nu, lød det.

Maynards video, der er set mere end 10 millioner gange, blev lagt på youtube af organisationen Compassion & Choices, der arbejder for aktiv dødshjælp.

Skal dø om tre dage: Brittany har fået sit sidste ønske opfyldt

Den 29-årige amerikaner er gift med Dan Diaz, men parret har ingen børn. Forleden fik hun opfyldt sit sidste ønske, da hun oplevede naturfænomenet Grand Canyon.

- The Canyon var betagende smuk, og jeg kunne nyde de to ting, jeg elsker mest: Min familie og naturen, skriver hun på sin blog.

Brittany Maynard har endnu ikke sat en ny dato for sin død.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
BREAKINGBREAKING
Annonce:
Annonce: