Annonce:
Annonce:

Overskud i kasselinien: Hjalp mor med hysterisk barn

Nogle gang skal der ikke så meget til for at gøre en kæmpe forskel

Annonce:
Følg Samfund

Det kræver sit at have børn med ud og handle. De fleste forældre har prøvet at stå med et eller flere børn, der ikke helt er afstemt med at det handler om at komme hurtigt ind og ud igen.

Det var lige præcist én af de dage for Sarah Thorun Ulbrichsen, da hun tirsdag var ude og handle med sin 11 måneder gamle datter.

Til gengæld blev det også en af de indkøbsture, hvor hun opdagede, at der gemmer sig masser af overskud fra uventede kanter. Det skete i kasselinien i Rema 1000 på Frederikssundsvej i København.

Jubler over natmand på Q8: Tak fordi du er som du er!

- Jeg genvandt idag en stor portion tiltro til mine medmennesker og i vandt en trofast kunde, der til hver en tid vil vælge at handle i jeres butik på Frederikssundsvej (Kbh NV) - alt sammen på grund af denne skønne medarbejder! forklarer hun i et opslag på Rema 1000's Facebook-siden

Annonce:

Forinden var gået et eskalerende mareridt, som de fleste forældre kan nikke genkendende til.

Forbløffet baby
Hendes datter var gået fra at være jævnt utilfreds til hysterisk.

- Med hysterisk baby under den ene arm og indkøbsseddel, kurv og cykelhjelm på den anden arm tonser vi igennem butikken i fuld fart og får næsten nået hele listen igennem, da vi til sidst må opgiver og her kommer vi så - småløbende op mod kassen - for vi skal jo dælme også nå hjem igen inden helvede for alvor bryder løs, forklarer hun.

I første omgang hjælper en anden kunde med at få varerne op på kassebåndet, og herefter udviser ekspedienten så det ekstra overskud, der gør hele forskellen.

Kassemedarbejder i Bilka hyldes på Facebook

Annonce:

- Det bliver vores tur og jeg skynder mig ned for enden af båndet (fortsat med træt og SUR baby under armen) sætter tasken på knæet og begynder, lettere besværet at pakke med den frie hånd. Her vender dette fund af en kasseekspedient i har sig om, rækker armene ud til mig og siger "lad mig vise din lille pige hvordan det virker her bag kassen" og tager altså min baby (der af bare forbløffelse glemmer at græde), mens jeg får pakket færdig i ro og mag. Hun takker endda for at have fået lov at hjælpe mig! Dette var aldrig sket nogle andre steder end hos jer!

89-årig tabte pusten i Føtex, men så trådte servicechefen til

- Jeg fik i den lidt tilspidsede situation ikke gjort mere end at fremstamme et tak og taget et billede, så her kommer det - hvad end du hed TAK - du reddede vores dag!

Hun hedder Selda er 36 år, og har selv en datter på nu otte år. Hun er fortsat lettere chokeret over, hvordan hendes lille gestus en mandag eftermiddag udløste en viral 'lovestorm'.

Opslaget nærmer sig i skrivende stund 18000 likes, og har efterladt en noget overrasket ekspedient.

- Jeg er stadig noget rystet over, hvor mange, der har reageret på det opslag. Og alt sammen positivt, forklarer hun til Ekstra Bladet.

Annonce:

- Jeg har gjort det før, fordi jeg ved præcist, hvordan det er, at stå der og være presset med et barn på armen. Og så falder det mig ret naturligt. Der går ikke noget af mig for at gøre lidt ekstra, men det gør det hele meget nemmere.

Kasselinien kan være et stressende sted med travle kunder, men ingen reagerede negativt, fordi Selda brugte to ekstra minutter på den lille pige.

- Når det kommer til stykket, så vil langt de fleste jo gerne være behjælpelige, og sådan var det også i den her situation. Der var ingen, der reagerede negativt, og efterfølgende har de positive reaktioner jo været helt overvældende.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: