Annonce:
Annonce:

Så er det J-dag: Her er seks branderter du ikke skal efterligne

I dag bliver juleøllet frigivet. Og for mange betyder det udsigt til en våd aften. Vi har samlet seks eksempler på branderter, du gerne vil undgå. Se dem på video her:

Annonce:
Følg Samfund

Juleøl, nissedamer og fest i venners lag.

Det er opskriften på en god brandert. Og sidste år kunne politiet traditionen tro da også melde om en travl aften på årets J-dag.

Derfor skal du måske være opmærksom på, at du ikke at du ikke selv får for meget indenbords og ender som en af de skrækeksempler, vi har samlet herunder:


I maj i år valgte en fuld mand at bestige det berømte operahus i Sydney. Det gik tilsyneladende fint med at komme op på toppen, men han måtte have hjælp af redningsfolk for at komme ned igen.

TV: Fuld mand bestiger operahus

 

 

 

Annonce:

Trangen til vertikale udfordringer kom også over den 28-årige serber i klippet her over. Han havde angiveligt været så fuld, at han var var gået forkert op ad broens kant i stedet for fortovet - og så faldt i søvn cirka 20 meter over vandet nedenunder. Først da brandvæsenet ville hjælpe ham ned, kom der liv i ham.

 TV: Stiv mand faldt i søvn på brokant

 

 

 


Julemænd og nisser forbindes med juleglæde og julehygge. Det var dog ikke tilfældet under den traditionsrige julemænds-pub crawl 'SantaCon' i New York. Her kom en stor gruppe julemænd i et voldsomt slagsmål - til stor underholdning for forbipasserende tilskuere.

TV: Stive julemænd i kæmpe slagsmål

 

 

 

En anden, der kom i kamphumør efter alkoholindtag, var denne stive turist, som hoppede ud af sit køretøj i Sydafrikas Kruger Nationalpark. Han ville simpelthen prøve kræfter med den kæmpe elefant, der havde stillet sig tæt ved bilen.

TV: Stangstiv mand angriber kæmpe elefant

 

Det er ikke kun mænd, der kan finde ud på at drikke for meget alkohol. Se bare denne russiske kvinde, som må kæmpe for at holde sig oprejst.

Annonce:

Glædelig fredag: Så fuld skal du ikke blive i weekenden

 


Hvad er det værste, du har gjort, i en brandert?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: