Nabostrid: Hængte dukker med dildoer op ved naboens hegn

En bizar nabostrid i Dragør har betydet, at den ene part har fået et tilhold. Kvinde hængte dukker med dildoer op i haven

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Er du involveret i en nabostrid, så kontakt os i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

KØBENHAVNS BYRET (Ekstra Bladet):

En Harry-dukke fra DSB og en Chucky-dukke (en dukke fra en gyserfilm, red.) med dildoer fastspændt på sig.

Det er en af årsagerne til, at politiet har givet en kvinde fra Amager et tilhold mod at nærme sig sin nabo; men nu er de to naboer endnu en gang i retten, hvor koteletgrund-konflikten igen har fået de to parter til at skændes over hegnet. 

Ifølge det 65-årige 'offer' er dukkerne bare en lille del af den systematiske chikane.

- Hun har hængt fire voldsomt perverterede dukker op i haven på to-tre meter høje stænger. Heriblandt en Harry-dukke og en Chucky-dukke med en stor penis på. Jeg kan ikke forestille mig noget andet formål end at chikanere mig og min familie. Både mig og mine børnebørn føler os dybt krænkede.

- Det hele har eskaleret helt vildt, og det har været et sandt mareridt for mig og min familie de sidste tre år. De råber og skriger efter min familie, og der er ingen grænser for, hvor slemt det står til, fortalte den 65-årige mand i Københavns Byret.

Det er pynt
Politiet har derfor allerede givet kvinden et tilhold, men hun nægter selv, at der er tale om chikane.

- Jeg har vundet DSB-Harry og Solveig i en konkurrence. Grunden til, at jeg har hængt dem op på pindene er, at mine hunde ellers ville spise dem. Han tror, at det er for at drille ham og hans kone, men det er bare pynt i min have.

- Jeg er slet ikke ude på at chikanere min nabo. Det er derimod omvendt. Han overvåger mig, smadrer min bil og brækker mine spejle af. Han er fuld af løgn, forklarede den tiltalte kvinde i retten.

Tilbage i 2013 fik kvinden alligevel et tilhold mod sin nabo, og derfor valgte kvindens sambo i fællesskab med en politibetjent at pille dukkerne ned.

Alligevel er de to parter tilbage i retten, hvor hun er tiltalt for at have overtrådt sit tilhold. Ifølge anklageskriftet drejede det sig om tre forhold for at hænge plasticposer, skrald og andet skrammel op på naboernes fælles hegn.

Kvinden forklarede, at årsagen til den store mængde skrammel var, at hendes sambo var i færd med at rive et skur ned, så der alene var tale om byggematerialer, men den købte naboen ikke.

- Der kom hele tiden flere ting op på hegnet. Affald, grene, plastic, toiletting. Det virkede, som om at det skulle se så forfærdeligt ud som muligt. Som et slumkvarter, fortalte den 65-årige mand.

Anklageren krævede en bøde til kvinden på et par tusind kroner for at have overtrådt sit tilhold, men dommeren fandt det ikke bevist, at der var tale om forsætlig chikane.

Derfor slap kvinden i dag i byretten med en advarsel af dommeren.