Annonce:
Annonce:

Lesbiske Tulle: De kalder mig en morder

Den ene kvinde i det lesbiske par i Mariager rørt over folkets manifestation

(foto: Ernst van Norde / redigering: Sarah Stilling Skrivergaard)
Annonce:
Følg Samfund

De to lesbiske kvinder, der siden sommer har været udsat for hærværk på deres hjem i Mariager, oplever her i eftermiddag en kolossal manifestation fra folket af, at vi alle holder sammen mod såkaldt hatecrime.

Den ene af kvinderne, Tulle Krøyer, har netop holdt en varm tale fra scenen på havnen i Mariager, hvor hun fortalte, at hun er blevet sammenlignet med en morder.

- Os, der er blevet udsat, er blevet sammenlignet med mordere og narkomaner. Vi er psykisk syge, for de raske har ikke brug for en læge.

Penge til flytning
Tulle var nær brudt sammen, da hun til sidst af et hold flyttefolk fra Valby i København fik overrakt en check på 10.000 kroner til en flytning væk fra byen.

Hun var også rørt over opbakningen fra den store skare, der var mødt for at støtte.

Annonce:

- Det er rigtig kedeligt, at mange lokale politikere har valgt ikke at være en del af dette officielle arrangement. De mener, vi bare er ude på at skade Mariager og lave ballade. Men jeg kan se, I er her af kærlighed og fejrer mangfoldigheden. Jeg er også blevet beskyldt for at hælde brænde på et bål, som jeg slet ikke vidste eksisterede. Fordi jeg har været med til at sige, at det sker - og det sker over hele landet.

Mange hundrede mennesker fra hele landet deltog med regnbueflag i et optog gennem byen. Her fik Mariager taget sin uskyld. Noget lignende er aldrig set på de kanter.

Resten af eftermiddagen holder flere folketingsmedlemmer taler fra scenen, der har Stella Starlight som konferentier -værtinde, siger han selv.

Se hvad Tulle Krøyer siger om oplevelsen i videoen foroven.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: