Lænsede mors jobtelefon: Teenage-ludoman stjal 50.000 til hasard

Ung thybo dømt for at misbruge mors sim-kort og 'låne' store summer af hendes arbejdsplads til at finansiere sygelig spille-trang

En nordvestjysk teenager med en sygelig spille-trang havde igennem flere år frem til november 2017 held til at stjæle tusinder af kroner fra sin mors arbejdsplads.

Han brugte pengene til at gå på nettet og spille hasard.

Den nu 20-årige thybo var ifølge Nordjyske så desperat, at han, det sidste år før han blev afsløret, 'lånte' op imod 50.000 kroner ved at misbruge sim-kortet til morens ipad og arbejdstelefon.

Nu er hammeren så faldet i byretten. Den unge mand, der efter eget udsagn blev grebet af stor spillelidenskab allerede som 14-årig, blev dømt for tyveri og data-bedrageri.

Fængsel og samfundstjeneste
Han fik en betinget straf på 20 dages fængsel, og skal de næste fire måneder afvikle 40 timers samfundstjeneste. Han skal derudover betale pengene tilbage til sin mors arbejdsplads.

Den dømte forklarede i retten, at han er i behandling, og at hans nærmeste familie har givet ham stor opbakning til at lægge ludomanien bag sig.

Det var først i de senere år trangen til at tjene lette penge på internettet blev så stærk, at han i akut grad manglede penge.

Misbruget og sagens sammenhæng blev trevlet op, da hans mors arbejdsplads anede uråd.

9 kommentarer
Vis kommentarer