DMI slår fast: Sensommeren kommer nu

DMI forudser høje temperaturer fra tirsdag, men det ser allerede usikkert ud igen fredag

Varm luft er på vej mod Danmark. DMI fortæller her, hvor det bliver varmest (Producer: Martin Lorentsen)

Det danske sommervejr har hevet en side direkte ud af eventyret om Guldlok...

Først er det alt for varmt, så er det for koldt, og nu har det måske fundet det leje, hvor det er lige tilpas. Dog kun i de næste tre dage, åbenbart.

I hvert fald ifølge DMIs spritnye prognose, som forudser en lækker sensommer, som rammer hele landet med 22-25 grader tirsdag.

- Vi går ind i en pæn uge. Det starter tirsdag, hvor temperaturen vil stige, men ser ud til at slutte allerede fredag. Det sidste vers med hensyn til weekendens vejr er dog ikke skrevet, så det kan godt nå at ændre sig, siger Anja Bodholdt, der er vagtchef ved DMI.

- YR (norske meteorologer red.)´er noget mere konservative med 22-23 grader tirsdag. Hvor sikre er I på det gode vejr?

- Det er ret sikkert, at hverdagene i næste uge bliver gode. Det er helt sikkert, at det bliver godt vejr tirsdag, siger hun til Ekstra Bladet.

Først den ene vej
Og så den anden vej. For ligeså dejlige hverdagene bliver, ligeså grå og kedelig bliver weekenden.

- Det ser ud som om, at det kun er i hverdagene, det bliver godt. Når vi når til weekenden kommer der front ind vestfra, som giver omslag til vestenvind og køligere luft.

- Det er nok en god ide, at man ikke vænner sig for meget til sandaler over hverdagene, så man husker at få noget lunt på til fredag, siger Anja Bodholdt.

Ifølge vagtchefen bliver det varmest i de sydlige dele af landet, mens det kølige nord lever op til sit navn og leverer lavere temperaturer.

Se også: Stoppede på TV Avisen: Det skal hun lave nu

Se også: Kendt tv-vært sælger alt: - Jeg har IKKE narkogæld

17 kommentarer
Vis kommentarer