Baby poserer med spiral der skulle have forhindret mors graviditet

Lucy har netop fået sit liv beriget med en sød lille spiral-smutter

Lille Dexter Tyler er resultatet af en spiral, der ikke ville sidde fast. Foto: Privat
Lille Dexter Tyler er resultatet af en spiral, der ikke ville sidde fast. Foto: Privat

Da Lucy Hellein fra Fort Mitchell i den amerikanske stat Alabama fik sat en spiral op hos lægen, var en positiv graviditetstest logisk nok det sidste, hun havde forventet at skulle se.

Ikke desto mindre var det præcis det, der skete for moren, som i sidste uge fødte sin lille søn Dexter.

’Mirena fail!’ skriver moren i en ironisk tone til et billede af den nyfødte dreng, hun har lagt på Facebook, og henviser til spiralen, som er af mærket Mirena, og også kaldes ved det navn i daglig tale.

Billedet, hvor hun også skriver, at spiralen blev fundet inde bag moderkagen, er blevet delt over 60.000 gange på det sociale medie.

- Dette var faktisk min tredje Mirena, mine første to virkede fint. Jeg fik den her sat ind tilbage i august, fortæller Lucy Hellein til britiske Metro.

- Jeg fandt ud af, at jeg var gravid i december, og jeg må indrømme, at jeg var bange på grund af Mirenaen, fortæller moren, der i første omgang troede, at hun var et par uger henne. Men en skanning afslørede hurtigt, at hun var gravid i 18. uge.

- Min Mirena var ikke at finde nogen steder på ultralyd, så min læge gik ud fra, at den var faldet ud, men jeg var ikke overbevist.

Lucy Hellein er nu overbevist om, at Dexters ankomst var ren skæbne, men har besluttet sig for, sammen med sin partner, ’at blive ansvarlig og begynde at tage p-piller’.

Har du også lige forøget med familien med et lille nyt menneske. Så er her otte ting, alle nye forældre straks skal have at vide.