Bad folk holde afstand

En amerikansk skovfoged blev kastet i vandet, da han bad folk om at overholde afstandsregler

Der mangler ikke beviser på, at Brandon Hicks skubbede Cassidy Stillwell i vandet. Som du kan se her, blev episoden nemlig filmet. Video: AP

Det er ikke altid lige nemt for ordensmagten at håndhæve coronarestriktioner.

Det måtte en amerikansk park ranger sande, da han torsdag 30. april bad folk om at holde større afstand i  Commons Ford Ranch Metro Park i Austin, Texas, skriver CNN.

En flok unge, der var forsamlet i parken, blev af park ranger Cassidy Stillwell bedt om at holde større afstand, hvilket de fleste accepterede.

25-årige Brandon Hicks valgte dog at skubbe Cassidy Stillwell i vandet, hvilket nu har skaffet ham en sag på halsen. Således er Hicks nu sigtet for forsøg på overfald på embedsmand i funktion og risikerer dermed i værste fald at havne mellem tremmer i alt fra seks måneder til to år.

Artiklen fortsætter under billedet ...

25-årige Brandon Hicks. Foto: Travis County Police Department
25-årige Brandon Hicks. Foto: Travis County Police Department

Hicks' motivation bag skubbet er endnu ukendt, men hans forsvarsadvokat, Mark Hull, glæder sig til at fortælle den tiltaltes version af hele historien, oplyser han til CNN.

- Han er flov over sin handling og har den største respekt for ordensmagten, især under disse hidtil usete tider, lyder det fra advokaten.

Brandon Hicks får mulighed for at fremlægge sin version af hændelsen under det næste retsmøde i sagen, som finder sted 19. juni. Indtil da er han en fri mand takket være de 7500 dollars, han har betalt i kaution.