Annonce:
Annonce:

Bad om at få lavet sine negle runde: Forfærdet da hun så resultatet

I stedet fik hun sine negle belagt med akryl-negle, der dækkede hele hendes fingerspids og var limet fast helt nede fra negleroden

Akryl-neglene er limet fast helt nede ved neglebåndene. (Foto: Facebook)
Akryl-neglene er limet fast helt nede ved neglebåndene. (Foto: Facebook)
Annonce:
Følg Samfund

Den unge Emma Jones fra Manchester fik lyst til at gøre sin negle lidt mere smukke og besøgte derfor en lokal negle-salon, hvor hun bad om at få lavet sine negle runde. Det blev dog i den grad taget bogstaveligt- måske lidt for bogstaveligt. Emma Jones fik nemlig sine negle belagt med akryl-negle, der dækkede hele hendes fingerspids og var limet fast hele nede fra negleroden.

Heldigvis har hendes tante Angela Blemmings også en negle-salon, og hun sprang straks til for at redde sin nieces negle. Men hun tog dog først et billede af de grimme negle og lagde det ud på sin facebook for lige at hovere lidt.

Til billedet skrev Angela Blemmings:

- Det er hvad der skete for en af mine kunder, da hun gik til en anden lokal negle-salon uden at undersøge tingene ordentligt. Jeg kunne ikke tro mine egne øjne, så jeg var nødt til at tage et billede. Hun betalte 300 kroner for det her.

Annonce:

Billedet af den helt usædvanlige negle-manicure gik straks viralt og er blevet delt mere end 13.000 gange og har fået 14.000 likes. Og store medier som Metro, The Sun, Daily Mail og MammaMia har skrevet den mærkværdige negle-historie.

Til MamaMia har Emma Jones forklaret følgende:

- Jeg blev meget distraheret på negle-salonen, fordi vi talte om mine oplevelser i Tyrkiet, hvor jeg lige havde været på ferie. Men da jeg efter manicuren og kom ind i min bil, så jeg på mine negle, og tænkte: Hvad i alverden har han lavet.

- Jeg var forfærdet over resultatet og skyndte mig over til min tantes skønheds-salon, hvor jeg skulle have lavet mine øjenbryn, og min tante blev lige så forfærdet over synet af mine negle, fordi hun også er manicure-ekspert.

Heldigvis tog tante Angela sagen i egen hånd og udbedrede skaderne på sin nieces negle.

Til Daily Mail forklarede Angela Blemmings:

Annonce:

- Da jeg fjernede akryl-neglene, opdagede jeg, at de var limet fast hele nede ved hendes neglebånd, så jeg måtte være meget forsigtig, da jeg tog dem af. Hendes neglebånd var meget ømme og irriterede, fortæller Angela, der er ejer af skønheds-salonen EyCandy i Stalybridge.

- Det er de værste negle, jeg nogensinde har set. Jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Jeg er normalt et meget professionelt menneske, men jeg kunne ikke lade være med at grine, da jeg så de negle. Og min niece Emma sagde: Jeg bad om at få runde negle. Jeg bad ikke om at få 'fucking' cirkler.

Og her kan du se Emmas negle efter at tante Angela har fikset dem. 

På sin facebook udtrykket tante Angela Blemmings stolthed over, at negle-historien har spredt sig til flere store medier. (Foto: facebook)
På sin facebook udtrykket tante Angela Blemmings stolthed over, at negle-historien har spredt sig til flere store medier. (Foto: facebook)
 


 


 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: