Annonce:
Annonce:

Badegæster : Vi fik det dårligt i badeland og måtte gå

Tidligere ansat i Dayz Seawest: - Jeg fik op til 50 klager om dagen fra gæster, som klagede over røde øjne og dårlig luft

De to familier, som fik det dårligt i det tropiske badeland, som senere lukkede. Privatfoto.
De to familier, som fik det dårligt i det tropiske badeland, som senere lukkede. Privatfoto.
Annonce:
Følg Samfund

Ved du noget? Mail 1224@eb.dk eller sms/mms 1224 til almindelig takst

Det er langt fra et enkeltstående tilfælde, at gæster føler sig utilpasse i det tropiske badeland Dayz Seawest i Lønne ved Varde.

Tirsdag aften måtte badelandet lukke efter at en bademester og tre livreddere følte sig syge og blev indlagt med mistanke om klorforgiftning.

Allerede først på eftermiddagen tirsdag klagede flere gæster over indeklimaet.

En tidligere ansat fortæller endvidere til Ekstra Bladet, at der tidligere i perioder har været op til 50 klager om dagen fra gæster, som har følt indeklimaet dårligt.

Kunne ikke holde det ud
- Vi var to familier, der tog i badelandet tirsdag. Men vi valgte hurtigt at forlade det igen. Min søn fik det meget hurtigt dårligt. Han lider af allergi og jeg troede, at det måske var derfor, at han blev utilpas, fortæller Poul Nielsen fra Ballerup til Ekstra Bladet.

Annonce:

Poul Nielsen fortæller videre, at de øvrige medlemmer af de to familier også begyndte at føle ubehaget.

- Det begyndte at 'knibe' i både øjne og kinder. Det gjaldt os allesammen, så vi valgte hurtigt at gå. Vi kunne ikke holde ud at være der. Vi sagde til personen i receptionen, at klimaet inde i badelandet var ulideligt.

- Hun forklarede, at det til tider var sådan. Nu hvor jeg læser i Ekstra Bladet, at hele badelandet senere blev lukket, så kan jeg da godt finde på at kræve mine penge tilbage. Vi betalte 770 kroner for et kort og ubehageligt besøg, siger Poul Nielsen til Ekstra Bladet.

Poul Nielsen beretter også, at han hørte andre gæster klage over indeklimaet tirsdag eftermiddag.

Masser af klager i sommerferien
En tidligere ansat i Dayz Seawest fortæller til Ekstra Bladet, at han i spids-belastnings-perioder har fået op til halvtreds klager på en dag fra badegæster.

Annonce:

- Gæsterne klagede typisk over, at de fik meget røde øjne. Nogle klagede over, at de havde svært ved at få vejret, fortæller den tidligere ansatte, som ønsker at være anonym i offentligheden.

Ekstra Bladet er dog bekendt med hans fulde identitet.

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
 

- Det var særligt slemt i denne sommerferie. Også andre af de ansatte, som arbejdede i badelandet klagede over den tunge luft. Men ledelsen sagde til os, at alt var kontrolleret og alt var som det skulle være, fortæller den tidligere medarbejder.

Også på Dayz Seawest' Facebook-side strømmer det ind med dårlige 'gæsteanmeldelser.' Gæsterne beretter om, at de følte sig utilpasse og at ungerne hurtigt ville op igen.

 

Direktør ikke vendt tilbage
Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra direktør Søren Sandberg. Men han sidder i møde og er ikke - som lovet - vendt tilbage telefonisk.

Badelandet genåbnede onsdag eftermiddag og de fire ansatte har det atter godt.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: