Bader i kønssygdomme: Tinder-brugere er dobbelt så tilbøjelige til at have sexsygdomme

Det vrimler med folk med kønssygdomme på Tinder. Der er dobbelt så stor risiko for at støde ind i en person med en sexsygdom på appen

Tinder kan være en fælde, når det kommer til sexsygdomme (Foto: NIMA STOCK)
Tinder kan være en fælde, når det kommer til sexsygdomme (Foto: NIMA STOCK)

Tinder kan være en god, hurtig måde at score sig et knald på. Men risikoen for at score sig en kønssygdom i samme omgang er også høj. Personer på Tinder er dobbelt så tilbøjelige til at have en kønssygdom sammenlignet med folk, som ikke swiper løs på dating-appen. Det viser en ny undersøgelse fra en britisk online medicinalvirksomhed.

Samtidig viser undersøgelsen også, hvilke sexsygdomme som hærger Tinder-brugerne sammenlignet med folk, som ikke bruger appen. Her er det kønsvorter, som topper listen hos Tinder-brugerne, mens klamydia er nummer et hos personer, som ikke har appen. Af personer med sexsygdomme fordelte de mest hyppige svar sig således:

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

- Det var meget interessant at se forskellen mellem typerne af sexsygdomme mellem de, der bruger Tinder, og dem, som fanget af andre single briter. Og man må gå ud fra, at dette skyldes det høje antal, der bruger Tinder som deres måde at møde nye partnere på, og på den måde skåner de dem, som ikke har appen, for de infaktioner, siger Michael Ross, talsmand for Medexpress.co.uk.

Se også: Overvejer du et jobskifte? Disse jobs giver succes på Tinder

One night stands

Hele 68 procent af deltagerne kunne fortælle, at de ofte havde one-night-stands - mere end ét om måneden.  Og af disse var 78 procent på Tinder.

- Med den store popularitet dating apps har, specielt blandt unge briter, er det ikke chokerende, at så mange af personerne, som deltog i undersøgelsen, jævnligt har one night stands. Men det er dog chokerende den enorme forskel der er i tilfældene af sexsygdomme blandt de personer, der bruger Tinder, sammenlignet med dem, som ikke gør, siger Michael Ross.

16 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere