Banan-pigen er flyttet i junglen: Nu viser hun nøgenbilleder

YouTube-profilen 'Freelee the Banana Girl har byttet storbylivet ud med et meget mere enkelt liv i junglen

Følg Samfund

Den australske YouTube-profil, 37-årige  Leanne Ratcliffe, der kalder sig for 'Freelee the Banana Girl', hævder, at hun har udskiftet storbyen med et mere enkelt og simpelt liv i den sydamerikanske jungle i Equador, hvor hun forsøger at leve et liv tæt på naturen.

Leanne Ratcliffe - alias Freelee The Banana Girl - blev et meget kendt navn på YouTube i forbindelse med sine kontroversielle videoer omkring sit liv som veganer samt videoer, hvor hun viser sine hår under armene frem.

Det er ca. et år siden, at Freelee flyttede ud i et jungleområde i Equador, men nu skaber hun igen masser af opmærksomhed, fordi hun har lagt adskillige nøgenbilleder ud på sin instagram for at vise, hvor fri hun føler sig i sin nøgenhed i junglen.

(artiklen fortsætter under billedet)

Det skriver flere medier heriblandt Daily Mail, og Freelee har også selv på blandt andet YouTube-videoen 'Why I moved from the city to the Off Grid Jungle' forklaret om sit nye liv i junglen.

- Kommer jeg til at være nøgen på hvert eneste billede fra nu af? Ja, fri fra tøj, sko, sminke og fri for at barbere mig. Det føles godt, skriver hun som en kommentar til et af billederne.

(artiklen fortsætter under billedet)

Freelee The Banana Girl forklarer i øvrigt, at hun drikker op til to en halv liter friskt presset appelsinjuice hver morgen. Hendes veganske diæt består for det meste af frugtjuice og smoothies, men til aftensmad spiser hun også ind i mellem varm mad, som f.eks. linsegryde.

Der er dog flere kritikere, der har stillet spørgsmålstegn ved, hvor 'tæt på naturen' Freelee egentlig lever. Hun laver nemlig sine YouTube-videoer ude i 'junglen' og har derfor adgang til moderne hjælpemidler. 

Freelee har også tidligere lagt et billede ud på de sociale medier, hvor man kan se, hvordan hun så ud, før og efter, at hun blev veganer.

Seneste nyt

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.