Barbie look-a-like: Folk løber væk, når de ser mig

Ifølge den menneskelige Barbie-dukke Andressa Damiani bliver folk på gaden skræmte af hendes dukke-lignende udseende

Her viser Andressa Damiani hvordan hun forvandler sig til 'Elsa' fra Disney-tegnefilmen 'Frost'.

Barbie-dukken er normalt ikke noget, der skræmmer folk, men når 'dukken' bliver levende, får piben en anden lyd.

Det fortæller den 23-årige Andressa Damiani fra Brasilien, som er blevet kendt for sit Barbie-lignende udseende.

I modsætning til de fleste andre, der forsøger at ligne en menneskelig udgave af den kendte dukke, så har brasilianske Andressa Damiani angiveligt ikke gennemgået nogen operationer, skriver Daily Mail.

Det eneste, hun benytter sig af for at opnå det lidt mærkværdige udseende, er hvid makeup og blå kontaktlinser.

Derudover bruger hun fire forskellige typer øjenskygge, falske øjenvipper og to typer eyeliner for at få sine øjne til at se dukke-agtige ud.

- Folk tror ikke på mig, når jeg fortæller, at jeg aldrig har fået foretaget plastikoperationer, og de tror, at jeg sulter mig selv, fordi jeg er så tynd, fortæller den levende Barbie-dukke, der kun måler 50 cm om livet og har en BH-størrelse på 70 G, til The Sun.

- I al den tid, jeg kan huske, har jeg set ud som en dukke. Jeg bruger stort set ikke makeup til hverdag, jeg går ikke på slankekure og den eneste motion, jeg får, er, når jeg går med mine hunde, fortsætter hun.

Andressa Damiani blev kendt i sin hjemby, Blumenau, fordi hun ligner dronningen Elsa fra den populære Disney-film 'Frost'. Det er dog ikke alle, der er lige begejstret for hendes udseende:

- Jeg har oplevet, at fremmede fortæller mig, at de væmmes ved mit udseende, og at de er bange for mig, når de passerer mig på gaden. Folk løber væk fra mig, fortæller hun Daily Mail.

Andressa Damiani blev kendt for at ligne Disney-dronningen Elsa fra 'Frost'. (Foto: AP)
Andressa Damiani blev kendt for at ligne Disney-dronningen Elsa fra 'Frost'. (Foto: AP)
 

Som barn blev Andressa Damiani drillet med sit Barbie-udseende.

- Da jeg voksede op, var jeg meget genert og stille. Jeg havde nærmest ingen venner og brugte det meste af min tid alene med mine dukker, fortæller hun.

I dag har hun dog lagt genertheden på hylden og fået sig en kæmpe portion selvtillid, fortæller den levende dukke, der har knap 80.000 følgere på Instagram og 600.000 abonnenter på sin Youtube-kanal.

- At ligne en menneskelig dukke har hjulpet på mit selvværd. At føle sig pæn og selvsikker er vigtigere, end nogle tror. Jeg føler mig pæn sådan her.

Quentin og Anastasia har brugt mere end 2 millioner kroner på at ligne de kendte dukker Barbie og Ken. (Video: Bulls Press)
Her kan du se en kvinde forvandle sig til Barbie på 90 sekunder

89 kommentarer
Vis kommentarer