Annonce:
Annonce:

Barbie-profil gør grin med #irriterende Instragram-billeder

En kvinde fra Portland har fået nok af 'autentiske' og lidt for perfekte billeder på Instagram. Se hendes geniale modreaktion her

Billeder: Socality Barbie
Annonce:
Følg Samfund

Mange brugere af det sociale medie, Instagram, har nok set et par billeder eller tre, hvor det hele virker lidt for perfekt og opstillet.

Nu har en kvinde fra Portland lavet en Instagram-profil, der hedder Socality Barbie, her hun lægger billeder op, af det perfekte liv som “hipster-Barbien”, der er profilens ansigt, lever.

- Jeg har lavet profilen for at gøre grin med folk, der vil vise, hvor autentisk de lever. Alle billederne ligner hinanden, og jeg kunne slet ikke kende forskel. Så det virker slet ikke autentisk, fortæller den anonyme skaber til Koin 6 News.

Barbien har markerede briller og smart afslappet tøj på. Og billederne er gennemførte selfies i naturen, bare lår fra et lækkert karbad og smukke billeder af kunstnerisk kaffe.

Det er ironien i at alt skal fremstå autentisk og tilfældigt på nettet, men tydeligvis er opstillet og det på ingen måde øjebliksbilleder. Og brugerne elsker det, lige nu følger mere en 500.000 den drillende Barbie på Instagram.

Kender du typen, der har en lidt for perfekt og ‘naturlig’ Instagram-profil? Så kan du nok godt få dig et grin over Socality Barbies perfekte billeder.

Se en række af billederne i playeren øverst.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: