Barnebarn inviterede sin bedstefar til skolebal for første gang

Da Joy Webb skulle til bal på gymnasiet, var hun ikke i tvivl om, hvem der skulle være hendes ledsager - det skulle hendes 80-årige bedstefar.

Gymnasieeleven Joy Webb inviterede sin bedstefar med til skolebal - det havde han nemlig aldrig prøvet før. (Foto: Facebook)
Gymnasieeleven Joy Webb inviterede sin bedstefar med til skolebal - det havde han nemlig aldrig prøvet før. (Foto: Facebook)

At skulle beslutte hvem der skal ledsage én til de berømte skoleballer på gymnasiet (eller high school proms, som vi kender betegnelsen fra USA), er sjældent en let opgave.

Men opgaven var ikke svær for 17-årige Joy Webb fra den amerikanske stat Alabama. Hendes 80-årige bedstefar havde nemlig aldrig selv været til skolebal, da han droppede ud af ottende klasse. Og Joy Webb ville sikre sig, at bedstefaren, James Drain, havde været med til et af de berømte baller, inden det var for sent. Det skriver Daily Mail ifølge Huffington Post.

- Jeg tror, at skolebal er en ret stor ting for alle. De fleste kan huske deres egne skoleballer, og jeg ønskede, at han også skulle have den oplevelse, siger Joy Webb.

Se også: Se restaurantejers rørende brev til skralder

Gymnasieeleven måtte eftersigende spørge skolen om lov til at tage bedstefaren med til ungdomsballet, og rektoren var heldigvis med på at gøre en undtagelse, selvom man ifølge reglerne ikke måtte have gæster med over 21 år.

Det umage skolebalspar var henholdsvis iført en blå kjole og en sort smoking. Inden turen gik til gymnasiet, spiste parret middag sammen og var på tur i hestevogn.

Se også: Enke i 'mandekrop' får prisen som mest dedikerede mor

Ifølge Joy Webb havde parret en dejlig aften til skoleballet.

- Vi var de første på dansegulvet, fordi min bedstefar elsker at danse. Min familie betyder alt for mig, og jeg elsker ham så meget, siger hun.

19 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere