Bedemand amok: 'Jeg flår dine øjne ud!'

Bedemandens vredesudbrud i trafikken er nu blevet et viralt hit. Se videoen herunder

Se bedemanden gå amok her.

En uoverensstemmelse mellem en cyklist og en bedemand i amerikanske Philadelphia udviklede sig i weekenden til trusler på livet, da bedemanden i rustvogn afskar cyklisten vejen og truede med at flå øjnene ud af hovedet på ham.

Cyklisten fangede hele optrinnet på et førstepersons-kamera og lagde hændelsen på det store internet, hvor bedemandens vredesudbrud nu deles af internetbrugere verden over. Se det over artiklen.

Uoverensstemmelsen de to imellem skal angiveligt findes i retten til parkering foran bedemandens forretning på South Broad Street i Philadelphia. Her er der tilladt max 20 minutters parkering, men i et forsøg på at reservere p-pladserne bruger bedemanden ifølge cyklisten orange trafikkegler til at spærre af for andre bilister foran forretningen.

Ifølge cyklisten tvinger trafikkeglerne ham længere ud på vejen, og derfor har han for vane at sparke en eller flere kegler ned, når han cykler forbi.

I weekenden havde bedemanden dog fået nok væltede trafikkegler, og tog derfor sagen i egen hånd ved at true cyklisten på livet. Se bedemanden gå amok i videoen over artiklen.

Det er værd at tænke sig om en ekstra gang, inden man går amok i trafikken. Man risikerer nemlig at blive til grin på internettet, hvilket skete for engelske Ronnie Pickering i september 2015. Se hans udbrud her.

Samfund - 29. sep. 2015 - kl. 10:51 Til grin i hele England: Se den rasende bilist

Her er det en trafikant i København der amok efter en anden bilist dyttede af ham.

112 - 15. mar. 2015 - kl. 21:35 TV: Dyttede af den forkerte - Så gik manden amok

63 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere