Ben holdt sit løfte og inviterede veninde med Downs Syndrom med til bal

For syv år siden lovede Ben Moser at tage veninden Mary Lapkowics med til skolebal - og han holdt sit løfte

Ben Moser holdt sit syv år gamle løfte og inviterede Mary Lapkowics med til skolebal.
Ben Moser holdt sit syv år gamle løfte og inviterede Mary Lapkowics med til skolebal.

Siden 4. klasse har Ben Moser og Mary Lapkowics være bedste venner. Mary er født med Downs Syndrom, hvilket betød, at mange børn holdt sig fra hende. Men ikke Ben.

- Han holdt hele tiden øje med hende. Hvis det så ud som om, hun ikke havde det sjovt, gik han over og talte med hende. Han fik hende med i alverdens aktiviteter, siger deres gamle klasselærer Tracey Spogli til The Patriot-News ifølge ET Online.

Se også: Søn blev kaldt mongol: Tina bombarderet med beskeder

Da Ben Moser i 4. klasse var til sin kusines skolebal, fik han derfor en idé - når han var gammel nok, ville han invitere Mary til et skolebal.

Selvom Ben Moser og Mary Lapkowicz efterfølgende gik på forskellige skoler, blev de for nylig genforenet ved en sportsturnering, hvor Ben deltog. Her fortalte han Mary om sit gamle løfte:

- Jeg blev overrasket, og jeg havde egentlig planlagt at tage afsted til ballet med nogle venner, siger Mary Lapkowicz.

De tidligere skolekammerater fik endda besøg af deres gamle klasselærer, Tracey Spogli, som stillede op til fotografering på dagen for det store skolebal:

 

På Facebook delte Bens mor sine tanker omkring sønnens fine gestus. Her skrev Lisa Moser:

- Ben er vokset op og blevet en mand med et stort hjerte og en stærk følelse af at sætte andre først. Vigtigst af alt får han folk til at føle sig specielle og elskede. Med glædestårer i øjnene og ned ad mit ansigt, så jeg hvordan det løfte, han gav for syv år siden, nu er blevet opfyldt for en smuk pige.

58 kommentarer
Vis kommentarer