Bestilte 2,5 ton mælk ved en fejl - Så lidt er der tilbage

En scanningsfejl gjorde, at købmand Johnny Nielsen kom til at bestille 2575 liter mælk i stedet for 270

- Kunderne er væltet ind i butikken.

Sådan lyder det fra købmanden Johnny Nielsen, som driver Rema1000 i Stensved i Sydsjælland. Søndag eftermiddag kom han ved en fejl til at bestille 2575 liter sødmælk, letmælk og minimælk hos sin mælkeleverandør.

Og det betød et lager af mælk, som Johnny Nielsen ville få svært ved at komme af med. Men da hans satte prisen på mælken helt ned til tre kroner stykket, så kom kunderne væltende ind i forretningen.

- Det højeste jeg har set en kunde købe er 20 liter mælk. Men ellers er det gennemsnitlig omkring fem til 10 liter per mand, fortæller han.

Derfor skete det
Købmanden Johnny Nielsen var noget chokeret, da vognmanden satte den tidobbelte portion mælk af ved forretningen mandag morgen. Det gik hurtigt op for ham, hvilken fejl der var begået.

- Når jeg bestiller mælk, sker det med en scanner og en stregkode inde på hylden, hvor mælken står. Normalt bestiller jeg mælk i kasser med 15 i hver, og stregkoden fra kassen sættes op på hylden. Men fordi mælkeprisen faldt i weekenden har en af mine ansatte sat nye prismærker op ved hylderne, og på de mærkater svarede stregkoden til hele bure, forklarer Johnny Nielsen om misèren

Johnny Nielsen erkender at det var end dum menneskelig fejl, og pointerer at hans ansatte har drillet ham med fejlen.

- Det er nok noget jeg kommer til at høre på de næste mange måneder, fortæller han.

Hvor mange liter mælk tror du Johnny Nielsen har solgt på 24 timer? Hør svaret i TV-indslaget foroven.

68 kommentarer
Vis kommentarer