Betjente tog selfie efter uheld: Først her opdagede rædselsslagen mor at datter var kørt galt

- Nogle billeder siger mere end ord, lød det fra politiet

Foto: Salisbury Police.
Foto: Salisbury Police.
Følg Samfund

To politibetjente fra Salisbury, Storbritannien, blev torsdag kaldt ud til et færdselsuheld. Bilisten havde været ude for et solouheld, som havde resulteret i, at bilen nu lå på taget.

Betjentene tog et billede af bilen, og billedet blev senere lagt på politiets officielle Facebook-side med teksten:

'Nogle billeder siger mere end ord. Sørg for at køre sikkert i dag, og heldigvis blev ingen såret i dette færdselsuheld.

Opslaget fik efterfølgende flere borgere til at sætte spørgsmålstegn ved, om det var passende, at politibetjentene tog et billede af uheldet.

Det skriver blandt andet Daily Mail.

Georgia Oak, der er kvinden, som kørte galt, modtog hurtigt hjælp, men i en kommentar til opslaget fortæller hun nu, at hun ikke nåede at fortælle sin mor om uheldet, før moren kunne læse om det på Facebook.

'Det er min bil, og jeg er okay. Men det her var måden, min mor opdagede, at jeg var kørt galt. Jeg sætter virkelig pris på, at de (politibetjentene, red.) hjalp og var der hurtigt.

Politiet skyndte sig hurtigt at beklage over for kvinden, men understregede, at billedet først var taget, da situationen var under kontrol.

'Jeg er ked af, at din mor fandt ud af det på den måde, men vi var forsigtige med ikke at identificere dig eller din bil og understregede, at ingen var kommet til skade. Biler kan blive erstattet: Mennesker kan ikke, lyder det fra en talsperson fra politiet.

Talspersonen uddyber samtidig, at opslaget udelukkende var for at gøre borgerne opmærksomme på, hvor galt det kan gå, hvis man ikke passer på, når man kører bil i det sneglatte vejr.

Politiet har efterfølgende fjernet opslaget fra deres Facebook-side.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+