Bilejerens svar: Jeg er for gammel til at skrabe sne

Den 80-årige fører blev sigtet for at køre uden at have udsyn

Det kan koste dig dyrt, hvis ikke du rydder ruden for sne, inden du sætter dig bag rattet. Det ved en 80-årig mand i canadiske Brussels nu. Bilen på billedet herunder kørte rundt i byen.

En 80-årig mand stillede sig tilfreds med et yderst begrænset udsyn, da han besluttede sig for at køre en tur i byen Brussels i Huron County i Ontario i Canada. Så begrænset, at man skulle gøre sig meget umage for overhovedet at se ham bag snedyngerne, der dækkende bilen.

Det fik Ontario Provincial Police til at vinke ham ind til siden, sigte ham for at køre uden at have udsyn fra forruden og dele billedet af bilen på Twitter i tirsdags med ordene: 'Can't make this stuff up'.

- Jeg forstod det sådan, at det bare skulle være en kort tur rundt i byen. Hans undskyldning var, at han var for gammel og svag til at børste al sneen væk fra hele forruden, siger James Stanley, der er pressetalsmand hos Ontario Provincial Police til The weather network.

Episoden skete efter et voldsomt snefald mandag, hvor dele af det sydlige Ontario fik mellem 30 og 60 centimeter sne.

I dag er det den amerikanske østkyst, der venter voldsomme snemasser - særligt i byer som Washington, New York og Baltimore, hvor vejrprognoserne tyder på, at der kan komme op til 76 centimeter sne. Flere delstater har erklæret undtagelsestilstand.

Se også: Snekaos truer det østlige USA

Danskerne kan også. Her passerer læseren Thomas en bilist i Horsens i går, torsdag:

110 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere