Billede går verden rundt: Ung mand holder fremmed handicappet i hånden

En ung mand få stor ros, fordi han ikke gav slip, da en fremmed mand med specielle behov ville flette fingre i metroen

Dette billede af en ung mand, som holder fast, da en fremmed tager hans hånd, bliver flittigt delt på de sociale medier. (Foto: Facebook)
Dette billede af en ung mand, som holder fast, da en fremmed tager hans hånd, bliver flittigt delt på de sociale medier. (Foto: Facebook)

Billedet af en ung studerende, der med stor tålmodighed holdt fast, da en mand med særlige behov tog hans hånd i bussen, har på fem dage fået over 45.000 likes.

Den unge mand, Godfrey Coutto, var på vej hjem, da manden, som han ikke kendte i forvejen, kom hen for at give ham hånden. Men det blev ikke ved en håndrysten. Manden, som i medierne kaldes Robert, holdt fast, og gav sig også til at kramme Godfrey Coutto, og kysse hans hænder.

Han fortæller, at han i første gang var ret overrasket over den fremmede mands uventede tilnærmelser, men det gik hurtigt op for ham, at Robert havde særlige behov. Og så holdt han ellers fast i hånden under resten af busturen.

Samfund - 12. okt. 2015 - kl. 09:45 Rørende øjeblik: Her genkender løvinde sin redningsmand

- Jeg tænkte, hey, hvad sker der, er det en prank eller sådan noget? Det var det ikke. Jeg så på ham og det gik op for mig, at han havde specielle behov, har Godfrey Coutto efterfølgende sagt til Global News. Han giver sin mor æren for, at han har et værdisæt, der får ham til at handle på den måde, han gør.

Robert er døv og spastisk lammet.

Billedet af de to mænd i bussen blev lagt op på siden ’Only in Hamilton’, hvor den er blevet delt over 11.000 gange.

56 kommentarer
Vis kommentarer