Biludlejningsgigant i kæmpe brandert: Fri adgang til sprut og bilnøgler

Kunder hos biludlejningsselskabet Avis fik sig noget af et chok, da de søndag formiddag besøgte en tom butik i København. Sprutflasker, væltede borde og bilnøgler lå frit fremme. Se billederne i indslaget

Se billederne fra lokalet i indslaget her.

- Da jeg kommer ind i butikken, står der sprutflasker over det hele. Der er tegninger på væggene, væltede borde, et kæmpe hul i væggen samt mindst 20 bilnøgler, som jeg har fri adgang til.

Sådan lyder det fra Ekstra Bladets egen reporter, Signe Pedersen, der i helt privat regi besøger biludlejningsgiganten Avis i København, for at aflevere en lejet bil tilbage.

Signe Pedersen har fået besked om, at hun den 8. Maj skal smide nøglerne i en postkasse og parkere bilen udenfor, da butikken har lukket efter klokken 14.

Men i stedet bliver hun mødt af to amerikanske turister, der er dybt chokerede og forargede over, hvordan lokalet ser ud.

- De hiver fat i mig og siger, at der ikke er nogen i butikken, men at døren står helt åben. De tør ikke smide deres nøgler i postkassen, da man bare kan tage dem fra den anden side, fortæller hun.

Kæmpe fest
Signe Pedersen tog efterfølgende med de to turister ind i butikken på Kampmannsgade 1 på Vesterbro.

Her bliver hun mødt af et syn, som hun har svært ved at tro på.

- Det så helt vanvittigt ud. Det lignede en kæmpe fest, som var gået helt galt. Det værste var jo, at der var adgang til mindst 20 bilnøgler, fortæller hun.

Signe Pedersen kontakter herefter Avis' kundeservice, der sender en vagt ud på adressen. De to turister tør ikke lægge nøglerne i kassen, og beslutter derfor at vente til vagten kommer

Avis: Det er meget kritisabelt

Ekstra Bladet har efterfølgende kontaktet Avis' pressechef, Lars Dissing. Han tager situationen meget alvorligt og er selv chokeret.

- Vores egen reporter oplever, at der er sprutflasker over det hele, bilnøgler liggende fremme og tegninger på væggene. Hvad er der sket?

- Jeg har ikke fået hoved og hale på det hele endnu. Men i bund og grund handler det om en meget dårlig kombination af nogle ansatte, der har holdt fest uden at rydde op og en ansat, der har glemt at låse af.

- Det er da noget af en fest. Der er jo hul i væggen?

- Vi er i gang med at renovere, så hullet i væggen er umiddelbart ikke fra festen. Jeg ved ikke, om de har haft tilladelse til at holde den fest. Det finder vi ud af i morgen, når vi holder møde med afdelingen.

- Vores reporter fortæller, at der lå bilnøgler fremme. Man kunne simpelthen komme ind fra gaden af, snuppe en række bilnøgler og køre væk med jeres biler i en fart. Hvad tænker du om det?

- Der er ikke nogen tvivl om, at det selvfølgelig er stærk kritisabelt. Den boks skal altid være låst, uanset hvad og det kommer aldrig til at ske igen.

- Er der nogen, der ender med at blive fyret på grund af det her?

- Det ved jeg i morgen, når vi har holdt et møde, fortæller Lars Dissing, pressechef hos Avis.

100 kommentarer
Vis kommentarer