Bjørnene sulter i verdens værste Zoo: Æder sin egen afføring

En bjørn åd sin egen afføring i en Zoologiske Have på øen Java i Indonesien - se her den rystende video, der viser de sultne bjørnes forfærdelige forhold - mere end 200.000 kræver nu dyreparken lukket

Det er hjerteskærende at se den rystende video fra Bandang Zoo på øen Java i Indonesien, hvor en flok ekstremt magre og sultne bjørne stående på deres bagben tigger mad fra de besøgende i den Zoologiske Have.

De besøgende kaster både kiks, kager, slik og diverse former for junkfood ind til de udmagrede sultne bjørne, der grådigt kaster sig over maden.

Det er organisationen Scorpion Wildlife Trade Monitoring Group, der har taget den afslørende film. Organisationen overvåger normalt illegal dyrehandel i Asien.

Nu er der ifølge den britiske avis Daily Mail indledt en kampagne for at få politikerne til at lukke dyreparken.

- Da vort team besøgte dyreparken i forrige uge, havde bjørnene ikke noget græs og ingen træer i deres bur, der mest af alt består af cement. Vi så en bjørn, som åd sin egen afføring, fortæller Scorpions chef Gunung Gea til Daily Mail.

Den rystende video har siden fået dyreaktivisten Tori Hollingsworth til at starte en underskriftsindsamling for at presse de lokale politikere til at lukke dyreparken. Mere end 210.000 mennesker har allerede skrevet under. og måske kan det få borgmesteren Ridwan Kamil på bedre tanker.

- Det er jo helt tydeligt, at de ikke gør noget som helst for dyrene. Det minder jo om et fængsel, siger Tori Hollingsworth til Daily Mail og tilføjer:

- Disse vidunderlige bjørne skulle ikke tilbringe så meget som en dag mere under så forfærdelige forhold, hvor de er tvunget til at leve mellem beton-vægge med ingen som helst form for læ eller ly og hverken mad eller vand.

118 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere