Blev begravet levende som spæd: 20 år senere møder han sin redningskvinde

- Jeg synes, det er så sejt, at jeg har overlevet det umulige

Foto: Arkivfoto/Shutterstock.
Foto: Arkivfoto/Shutterstock.

En dag i 1998 var Azita Milanian ude at løbe med sine tre hunde i en skov i Californien, USA. En af hundene stoppede og snuste til noget i jorden, som Azita Milanian i første omgang troede var et dødt dyr.

Hun forsøgte derfor at kalde hunden til sig, men den lystrede ikke. Hun gik derfor hen for at se, hvad det var, der optog den, og her opdagede hun, at det var et spædbarn, der var pakket ind i et håndklæde og tildækket med jord.

Den lille dreng var blot få timer gammel, og navlestrengen var endnu ikke klippet.

Azita Milanian ringede efter en ambulance, som sørgede for ham, at han fik behandling på hospitalet. Foto: Ritzau Scanpix.
Azita Milanian ringede efter en ambulance, som sørgede for ham, at han fik behandling på hospitalet. Foto: Ritzau Scanpix.
 

Drengen blev indlagt på hospitalet, hvor han fik kælenavnet Christian. Da han blev udskrevet, overtog de sociale myndigheder sagen, og han blev efterfølgende adopteret.

Han hedder i dag Matthew Christian Whitaker og er 20 år. Det var først for nylig, han fik at vide, at han som spæd blev fundet i en skov.

- Jeg var ude at køre med min gudmor, som spurgte: 'Har nogen nogensinde fortalt dig den sande historie om, hvordan du blev fundet?' Jeg sagde nej, og så sagde hun 'Man siger, at...'. Hun fortalte mig historien, og jeg var målløs. Jeg tog hjem og lavede research og fortalte det til alle, for jeg synes, det er så sejt, at jeg har overlevet det umulige, fortalte han for nylig i det amerikanske radioprogram 'On Air With Ryan Seacrest'.

Matthew Christian Whitaker fik efterfølgende taget en dna-test, der fastslog, at der var tale om samme person. På sin 20 års fødselsdag fik han så muligheden for at møde sin redningskvinde i Ryan Seacrests radioprogram - præcis 20 år efter, han blev fundet.

Azita Milanian, der havde drømt om at møde ham i alle de år, brød grædende sammen i studiet, da hun endelig fik lov til at se ham.

- Han græd, og jeg tog ham op. Jeg tog mine negle ind i hans næse og mund og begyndte at fjerne jord, og det eneste jeg sagde til dig var: 'Du må ikke dø. Jeg vil aldrig forlade dig. Jeg elsker dig, sagde hun grædende i radioprogrammet og fortsatte:

- Jeg har ventet på dig. 20 år. Du er præcis, som jeg forestillede mig. Jeg havde gættet på din størrelse - det hele. Tak for, at du kom ind i mit liv. Du ændrede mit liv. Jeg vidste, at vi en dag ville mødes igen.

Matthew Christian Whitaker understregede samtidig, at han var evigt taknemmelig for, at Azita Milanian reddede hans liv.

Læs også om parret, der fik forbud mod at kalde deres datter DETTE NAVN!

3 kommentarer
Vis kommentarer