Blev skidt på trøjen og vandt 7,5 million

En kvinde fra Silkeborg købte et skrabelod efter at være blevet ramt af en fugleklat

(Foto: Danske Spil)
(Foto: Danske Spil)

At det bringer held at blive ramt af en fugleklat, er en kvinde i 20'erne fra Silkeborg et levende eksempel på. I søndags blev hun, da hun var på vej hjem fra arbejde, skidt på trøjen af en fugl. Da hun irriteret fortalte sin søster, hvad der var sket, sagde søsteren, at hun ville få en heldig dag.

- Så i søndags skyndte jeg mig ind på tanken og råbte noget i stil med: 'Jeg er blevet skidt på. Jeg vinder en million i dag'.

Tankpasseren hos Shell, Østergade 17, 8600 Silkeborg solgte kvinden fire skrabelodder. Alle forskellige slags og tilføjede: 'Så skal du have noget, du kan vinde på i dag'.

- Jeg gik hjem og skrabede. Første lod vandt jeg 100 kroner på. Og på nummer to vandt jeg så 7,5 millioner kroner. Det stod der. Men jeg var ikke sikker på, om jeg havde forstået det rigtigt. Jeg rystede. Og så ringede vi til Danske Spil, fortæller kvinden, der ikke vil stå frem med navn eller billede, men gerne vil fortælle sin historie. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Sjov ferie
Gevinsten kom i hus på et Nordisk Quick, hvor de danske skrabespillere spiller sammen med spillere i Norge og Finland. Det er den absolut største gevinst på et Quick-lod, man kan vinde. For at vinde den helt store præmie skal spilleren matche et vindertal med det tal, vedkommende skraber fri under 'Dine tal',  og den anførte præmie skal være på 7,5 millioner kroner. Det var det som skete for silkeborgenseren.

- Jeg fik 50.000 kroner i forskud i sidste uge. Jeg havde allerede planlagt ferie i den uge med min kæreste, men det blev da nogle lidt andre dage, end jeg havde troet. Jeg havde spritnyt tøj på, og jeg gav også nogle omgange på den lokale bar, fortæller hun.

Resten af gevinsten går ind på kvindens konto her i begyndelsen af ugen.

- Det er så vildt. Mine drømme kan gå i opfyldelse. Jeg har længe gerne ville starte egen virksomhed, og det kan jeg nu. Jeg er meget glad, siger hun.

Lykketrøjen med fugleklatten er ikke blevet vasket endnu.

- Den har stadig lort på skulderen. Og den har været vist frem til hele familien. Normalt er jeg ikke så overtroisk, men lige her er jeg glad for, at jeg reagerede, lyder det.

23 kommentarer
Vis kommentarer