Blev svinet til i prøverummet: Men den, der ler sidst…

En kvinde sagde til Jessica Portelli, at hun ikke burde gå i bikini. Men det var størrelse X-Large, der gik grinende derfra

Jessica Portelli blev 'fat shamet' i prøverummet. Det lod hun sig dog ikke gå på af. Tværtimod. (Foto: Privat)
Jessica Portelli blev 'fat shamet' i prøverummet. Det lod hun sig dog ikke gå på af. Tværtimod. (Foto: Privat)

Det kunne være blevet en rigtig dårlig oplevelse i prøverummet for 24-årige Jessica Portelli fra britiske Brighton, der for nylig gik ind i en forretning for at prøve en bikini.

Der fik hun nemlig slet og ret at vide af en kvinde i butikken, at ’piger som hende’ ikke burde gå i bikini.

Men Jessica Portelli, som er en størrelse X-Large, fik vendt situationen til sin egen fordel, da hun nægtede at lade den anden kvindes holdning til hendes krop gøre hende flov og ked af det.

- Da kvinden sagde det til mig, sagde jeg bare straks til hende, at ’piger som hende ikke burde fortælle piger som mig, hvad de kan have på’, siger den 24-årige kvinde til britiske Metro.

- Jeg sagde til hende, at jeg ville modbevise hendes påstand, så jeg konfronterede hende, da jeg havde fået bikinien på – jeg sagde til hende, at jeg var glad i min egen krop, og at jeg elsker den måde, jeg ser ud på, fortsætter hun.

Jessica Portelli fandt også modet til at lægge et billede af sig selv iført den omtalte bikini op på sin Facebook-profil.

(Artiklen fortsætter under billedet)

’Du kan være en hvilken som helst størrelse og se godt ud! Selvtillid er det, der gør dig sexet, ikke at være en størrelse small’, skriver hun blandt andet på det sociale medie henvendt til den uforskammede kvinde. Hun slutter med at takke kvinden for at have ’fat shamet’ hende, fordi det endte med at betyde, at hun fik en god rabat på bikinien, som hun endte med at købe.

Rachel Pedersen blev mobbet for den lille forlovelsesring, hun har fået af sin elskede mand Poul. Så hun kom med et genialt svar.

82 kommentarer
Vis kommentarer