Blodbad i Dublin: Mor og ven skudt ned foran børn

Mor dræbt foran sine seks børn

Teknikere ved gerningsstedet i Dublin. Foto: Brian Lawless
Teknikere ved gerningsstedet i Dublin. Foto: Brian Lawless

En uskyldig kvinde, og hendes ven, blev i går skudt ned i hvad der er politiet bliver beskrevet som et barbarisk angreb på familiens hjem i Dublin. Det skriver Dailymail.

Målet var angiveligt kvindes bror, der på angrebstidspunktet stod med en baby i armene. Gerningsmændene brød ind i huset og begyndte at skyde. I huset var kvindens børn tilstede. 

Kvinden, Antoinette Devoy, og hendes ven Clint Sheridan, blev dræbt af den bevæbnede mand med et maskingevær og en pistol.

En baby og to teenagere blev skadet i angrebet, der skete i fuldt dagslys. Ifølge artiklen, er der også en gravid kvinde, som er kommet til skade ved skyderiet, hun måtte på hospitalet.

Nabo ville redde børnene
En nabo til kvinden har sagt, at hun hørte babyer skrige og løb hen til huset.

- Folk var hysteriske over det hele, og jeg så en pige på jorden, siger hun til avisen. Hun prøvede at få liv i pigen, men kunne ikke. Hun udtaler, at hun kendte hende og at pigen muligvis var i chok. 

Hun siger, at hun så flere børn i huset og prøvede at få dem alle sammen ud.

- Jeg råbte: 'kom ud, kom ud'. Jeg var så bange for, at hvem end der havde gjort det, ville komme tilbage, siger naboen.

Hun kan ikke forstå, hvordan nogen kunne skyde med børn i huset.

Nyt 'lavpunkt'
Broren, Derek Devoy, slap væk inden gerningsmændene nåede at ramme ham. Babyen blev bragt i sikkerhed, men fik et slag i hovedet, da han blev kastet for sin egen sikkerheds skyld, forlyder det i artiklen. 

En kilde ved politiet siger til avisen, at det er et nyt 'lavpunkt.'

- De to mennesker, der mistede livet, var helt uskyldige. Angriberen prøvede bevidst at skyde manden, mens han holdt en baby i sine arme. Der er ingen ord til at beskrive det her, siger han. 

Kendte ansigter
Familien er dog ikke helt ukendt af politiet. En anden bror, Michal 'Mad Mickey' Devoy, blev dræbt af skud i 2014.

Derek Devoy, der slap væk, har tidligere afsonet en dom for bevæbnet røveri.

En pistol er nu fundet tæt på, hvor angrebet skete.