Blodig bøfkrig fortsætter: Nu udbygger succes-restaurant

For få måneder siden brændte store dele af Restaurant Flammen ned. Nu udbygger de med nyt take away-koncept

Bøfkrigen har taget en ny drejning. Foto: Colourbox
Bøfkrigen har taget en ny drejning. Foto: Colourbox
Følg Samfund

På bare få år har Restaurant Flammen udviklet deres buffetkoncept fra at ligge i en afsides landsby i Sønderjylland til en at blive landsdækkende kæde.

Den nye, frække dreng i klassen har for længst indledt en bøfkrig med blandt andre Jensens Bøfhus og Bones, og nu har sønderjyderne valgt at udbygge.

Fremover tilbyder restauranten et nyt take away-koncept. Det oplyser administrerende direktør Elias Grøftholdt Tychsen i en pressemeddelse.

- Vi er netop startet op på en omfattende ombygning, hvor der både bliver et stort køkken til det kommende take away samt møde- og kontorlokaler.

Flammen er i fuld gang med at bygge om. Foto: Privat
Flammen er i fuld gang med at bygge om. Foto: Privat
 

- Vi forventer at stå klar til indflytning den 1. december i år, hvorefter vi klargør til åbning af Flammen TakeAway, så vi kan betjene de første gæster fra starten af januar næste år, siger Elias Grøftholdt Tychsen.

Ifølge direktøren kan han endnu ikke løftet sløret for, hvordan det nye take away-koncept kommer til at se ud.

Jensen's vs. Flammen: Blodig bøfkrig giver stort tab

- Udvalget i Flammen TakeAway vil vi ikke helt løfte sløret for endnu, men vi lover, at der er forskellige valgmuligheder og noget for en hver smag, ligesom der er i vores restauranter, står der i pressemeddelsen.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en uddybende kommentar om projektet, men Elias Grøftholdt Tychsen har endnu ikke svaret på vores henvendelse.

Flammen i flammer
Restaurant Flammen har placeret 11 restauranter i 10 forskellige danske byer, men hovedsædet befinder sig i Kolding, hvor det nye koncept i første omgang åbner.

Og netop i Kolding blev restauranten tilbage i april 2016 ramt af en ulykke, da store dele af restauranten brændte ned.

Restaurant-direktøren Elias Grøftholdt Tychsen. Foto: Polfoto
Restaurant-direktøren Elias Grøftholdt Tychsen. Foto: Polfoto
 

Restauranten var den første i kæden og netop derfor ramte branden ekstra hårdt, fortalte Elias Tychsen dengang til Ekstra Bladet.

Bøfkonge i pengekrise: Jensen's vil sælge ejendomme for 64 millioner

- Jeg står med en del blandede følelser. Det er jo den første Restaurant Flammen, så derfor er det heller ikke et rart syn, når der er sket skader sagde han til Ekstra Bladet.

Bøfkrig
Restaurant Flammens ejere - med mor Ketty Rosenfeldt Sunddal, far Flemming og de to voksne børn, Martin og Kristina -  har alene de sidste tre år tjent mere end 60 mio. kr. til firmaet og samtidig hevet 45 mio. kr. ud til sig selv i udbytte.

Naboer raser over Jensens Bøfhus-ejers ruin

Derimod kæmper bøf-konkurrenten i form af Jensens Bøfhus med store problemer.

I 2015  tabte Jensen’s Bøfhus-ejeren 57 mio. viser det nyeste regnskab fra hans selskab Jensen Food Group A/S. Dermed er formuen i selskabet på blot tre år er skrumpet fra 130 millioner kroner til 30 millioner kroner.

Ifølge restaurantens hjemmeside stammer Flammen oprindeligt fra Sønderjylland, hvor idéen opstod i 1996. Idéen til konceptet startede op lidt tilfældigt på den familieejede kro, Fole Høkerkro.

Bøfkrigen raser: Jensens Bøfhus får tæv

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt