Annonce:
Annonce:

Bønnerne er hørt: Her begynder McDonald's at bringe mad ud

Fra slutningen af januar har McDonald's testet udbringning fra mere end 500 restauranter i USA. Nu udvides det populære koncept

Fremover vil fastfood-kæden nemlig levere Bic Macs, sprøde fritter og Sunday-is i stor stil til sultne og tømmermænds-ramte kunder fra mere end 1000 restauranter. Foto: McDonald's
Fremover vil fastfood-kæden nemlig levere Bic Macs, sprøde fritter og Sunday-is i stor stil til sultne og tømmermænds-ramte kunder fra mere end 1000 restauranter. Foto: McDonald's
Annonce:
Følg Samfund

Det har været efterspurgt i årevis og lyder næsten for godt til at være sandt; mad-udbringning fra McDonalds.

Men nu er tømmermænds-bønnerne endelig blevet hørt.

Fremover vil fastfood-kæden nemlig levere Bic Macs, sprøde fritter og Sunday-is i stor stil til sultne og tømmermænds-ramte kunder fra mere end 1000 restauranter.

Det oplyser kæden onsdag.

Fra slutningen af januar har McDonald's testet udbringning fra 200 McDonalds-restauranter i Orlando, Tampa og Miami samt 300 i Los Angeles. Her har kunderne kunne bestille lige, hvad de har lyst til fra menuen, og få herlighederne leveret via UberEATS direkte til døren.

Den største bekymring
I starten frygtede McDonald's, at kunderne ville blive skuffede over kvaliteten, hvis en cola var blevet lunken, eller de sprøde fritter var blevet bløde i løbet af turen.

Men det har vist sig ikke at være noget problem.

Annonce:

- Da vi først begyndte at overveje udbringning, var kvaliteten af maden vores største bekymring. Men kigger du på, hvor vores restauranter er placeret, er vi meget tæt på store dele af vores kunder, og leveringstiden er derfor minimal, fortæller vicepræsident i McDonald's, Bill Garrett, til Chicago Tribune.

Ifølge fastfood-kæden bor næsten 75 procent af den amerikanske befolkning inden for fem kilometer af en McDonald's. Og konceptet udvides derfor til nu at inkludere mere end 700 restauranter i hele USA.

Den mest populære ordre
UberEATS er et samarbejde mellem forskellige restauranter og Uber, som bringer maden ud. UberEATS tjener byer rundt om i verden og giver kunderne mulighed for at bestille mad fra lokale restauranter og spore leveringens fremskridt, præcis som vi kender det fra Uber-bilerne.

Ifølge Chicago Tribune er den mest populære McDonald's-ordre via UberEats er en bakke med 40 Chicking Nuggest i og en menu med Big MAc og Nuggest i.

Ekstra Bladet har kontaktet McDonald's Danmark for at høre, om samme udbringnings-koncept kan forventes at komme til Danmark. McDonald's er dog ikke vendt tilbage.

Endelig: Her starter McDonald's udbringning til døren

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Kritikken af Færøerne fremtræder som hykleri, der skal dække over eget fedtspil
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: