Bookmaker: Her er de danske Michelin-favoritter

Stjernestøvet daler onsdag, og nu kan man spille på, hvilken restauranter der bliver forgyldt med lidt Michelin

Kokken Wassim Hallal på Frederikshøj fik sidste år en Michelinstjerne som en af de tre første udenfor Københavnsområdet.  
Her ses han lige efternyheden. (Foto: Anita Gravesen)
Kokken Wassim Hallal på Frederikshøj fik sidste år en Michelinstjerne som en af de tre første udenfor Københavnsområdet. Her ses han lige efternyheden. (Foto: Anita Gravesen)

Den dellede Michelinmand er andet end dæk. Han er også en meget populær mand i madens verden, hvor navnet dækker over stjerner, der uddeles til de allerbedste restauranter verden over.

I dag flyver stjernerne over himlen og lander på danske spisesteder landet over. Spørgsmålet er dog bare, hvor og hvor mange stjerner landets bedste restauranter modtager.

Det spørgsmål må man vente til onsdag klokken ti med at få svar på, men allerede nu kan man sætte penge på, hvem der bliver beriget med stjerner.

Bet25 har således lavet en liste med væddemål, man kan deltage i, hvis man har smagsløgene på det rette sted og is i mavsen.

Der er lavet forskellige spil. Et hvor man kan spille på, at en bestemt, navngiven restaurant får en stjerne, og et andet spil, hvor man kan gætte på, hvor mange stjerner tre, navngivne spisesteder får.