Borgerne skal spare: Kommune-bosser på seminar til 300.000 kr.

95 ledere i Esbjerg kommune kørte 66 kilometer væk for at bo på hotel

Direktør for Borger & Arbejdsmarked Lise Plougmann Willer. Foto: Esbjerg Kommune
Direktør for Borger & Arbejdsmarked Lise Plougmann Willer. Foto: Esbjerg Kommune

I ugevis har politikerne i Esbjerg Byråd kæmpet med at få budgetterne til at hænge sammen. Flere medarbejdere har sågar været kaldt til samtale om påtænkt afskedigelse.

Men i afdelingen Borger & Arbejdsmarked går det anderledes lystigt for sig. Her har et større antal kommunale ledere netop været på seminar på Legoland Hotel & Conference i Billund. Pris: 300.000 kroner.

Jv.dk oplyser, at 95 ledere har deltaget i to-dages seminaret, der blandt andet inkluderede hotelovernatning og middag.

Billund ligger kun 66 kilometers kørsel fra Esbjerg. Det er uklart, om deltagerne i arrangementet også har modtaget kørepenge i forbindelse med kørsel til og fra hotellet.

Skal kende hinanden
- Formålet med lederseminaret er at samle forvaltningens ledere efter sammenlægningen med Familie & Forebyggelse. Vi arbejder med fusionen og den nye helhedsorienterede indsats, som det er så vigtigt, at vi bliver dygtige til. Forudsætningen er, at vi kender hinanden og arbejder i samme retning, siger den ansvarlige direktør for Borger & Arbejdsmarked Lise Plougmann Willer til jv.dk.

Lise Willer understreger overfor jv.dk, at der kun var fribillet til en gratis drink i baren.

 

 

Esbjergs borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) siger til jv.dk, at politikerne ikke har været involveret i arrangementet. Han er derfor overrasket over arrangementet.

356 kommentarer
Vis kommentarer