Bortvist fra fitnesscenter: - Du har for store bryster

Jenna Vechhio hævder, at hun blev diskrimineret, da medarbejderne i et fitnesscenter kaldte hendes træningstøj anstødeligt. Se klippet og vurder selv

Se med og døm selv

En tanktop er åbenbart for afslørende. I hvert fald, hvis det står til Movati Athletic Club, der ligger i Orleans i Ontario, Canada.

Her blev Jenna Vechhio bedt om at forlade fitnessområdet på grund af sin anstødelige påklædning.

- En leder fortalte mig, at min tanktop var upassende, og at påklædningen både stødte gæster og medarbejdere, skriver hun på Facebook.

Herefter fortæller hun, at Movati godt nok har retningslinjer for påklædningen, men hun føler sig alligevel diskrimineret af personalet.

- Min top var ikke anderledes end de andres i centeret. Det eneste, der er anderledes, er, at mine bryster fremstår meget store i forhold til min størrelse.

Foto: All Over Intl. kendte Brystbombe: De gør mig vulgær

Dernæst prøvede hun at spørge omkring sig, om folk synes, at det var for meget, og hun pointerede efter eget udsagn, at hun jo ikke var den eneste med denne påklædning.

- Så informerede de mig om, at på grund af min størrelsen på mine bryster kunne jeg ikke have den slags tøj på, skriver hun i facebookopslaget, som allerede er delt næsten 5.000 gange.

Sean Whittal, der er direktør for Movati i dette område, fortæller, at de gerne vil tale med kvinden, og at de stadig kigger på sagen. Derudover slår han fast, at de stræber efter en atmosfære, hvor alle føler sig velkomne og komfortable. Det fortæller The Mirror.

Synes du, at Jenna er blevet diskrimineret på grund af sine store bryster ? Se hende i fuld figur i klippet øverst og vurder, om hun fremstår anstødelig

Folk tror, at Wendy Ida er halvt så gammel, som hun faktisk er. (Foto: Instagram) Sundhed Chok: Denne kvinde har en datter på 41

208 kommentarer
Vis kommentarer