Botox-party gik helt galt: Rachael mistede næsten overlæben

Den 29-årige kvinde skulle egentlig kun have haft botox i panden, men efter et par glas vin ville hun også have fyldstof i læberne

I løbet af få timer hævede Rachaels læber til dobbelt størrelse, og hun havde store smerter. Privatfoto
I løbet af få timer hævede Rachaels læber til dobbelt størrelse, og hun havde store smerter. Privatfoto

Da den 29-årige Rachael Knappier fra Storbritannien deltog i et 'botox-party' i slutningen af august måned, havde kun kun tænkt sig at få et skud botox i panden til at fjerne lidt rynker.

Men efter et par glas hvidvin med sine veninder besluttede hun sig for også at få skudt lidt fyldstof i læberne. En beslutning, der fik alvorlige konsekvenser for Rachael Knappier.

Da kosmetologen sprøjtede fyldstof ind i en åre i Rachaels læber, hævede de hurtigt til næsten dobbelt størrelse. Det blev så slemt, at den 29-årige kvinde næsten mistede sin overlæbe.

Det skriver adskillige medier, heriblandt The Sun, Mirror  og Metro.

 

Og Rachael Knappier, der er fra Leicestershire, har også lagt flere opslag ud på sin Facebook-profil omkring sagen.

Det er uhyre populært med såkaldte Botox-fester i Storbritannien, hvor man kan få de dyre botox-behandlinger meget billigere. Fyldstof til læberne koster alene omkring 2500 kroner på officielle klinikker. Til botox-festen fik Rachel fyldstof til både læberne og botox i panden for et samlet beløb på ca. 1800 kroner.

- Der var champagne og kage, og pigerne sad i kø som på et transportbånd ude i køkkenet og ventede på deres tur med lokal-bedøvelses-creme i ansigterne, fortæller Rachael til The Sun.

- Kosmetologen, som jeg dengang faktisk troede også var sygeplejerske, bad mig ikke om at underskrive nogen formularer med henblik på samtykke, så mine alarmklokker burde have ringet. Men fordi jeg festede sammen med mine veninder, glemte jeg at være seriøs om, at jeg faktisk skulle have sprøjtet fyldstof i mine læber, siger Rachael og tilføjer om selve læbe-behandlingen:

- En af indsprøjtningerne, der gik opad mod min næse, var ekstremt smertefuld. I løbet af ganske få timer fik jeg det dårligt, og mine læber begyndte at svulme og hæve. Det var ulideligt.

Rachael ville blot have lidt botox i panden, men endte med også at ville have fyldstof i læberne. Her er hun, før det gik galt. Privatfoto
Rachael ville blot have lidt botox i panden, men endte med også at ville have fyldstof i læberne. Her er hun, før det gik galt. Privatfoto
 

Nervøs og ramt af panik ringede Rachael naturligvis til kosmetologen over Facetime.

- Kosmetologen var chokeret over mit udseende og sagde, at jeg havde fået en allergisk reaktion. Hun bad mig om at tage antihistamin samt opsøge skadestuen, fortæller Rachael, der i øvrigt senere fandt ud af, at kosmetologen i år var blevet løsladt efter en fængselsstraf.

På skadestuen fik Rachael at vide, at det ikke drejede sig om en allergisk reaktion. Hun opsøgte efterfølgende en professionel klinik i London, The Consultant Clinic, hvor hun fik behandling for sine hævede læber og blandt andet fik sprøjtet et opløsende middel ind i læberne, der ville modvirke hævelserne.

- Det var så smertefuldt, at min mor, der sad i venteværelset, kunne høre mine skrig, fortæller Rachael.

Der gik i øvrigt hele tre måneder, før Rachaels læber var tilbage til normal størrelse. Og i dag er en ting sikkert for Rachael:

- Jeg skal aldrig til botox-party igen.

Rachaels grimme oplevelser har ført til en vigtigt ting: Hun vil aldrig nogensinde til botox-party igen. Privatfoto
Rachaels grimme oplevelser har ført til en vigtigt ting: Hun vil aldrig nogensinde til botox-party igen. Privatfoto
 

1 af 4 
2 af 4 Rachael ville blot have lidt botox i panden, men endte med også at ville have fyldstof i læberne. Her ses Rachael, før det gik galt. Privatfoto
3 af 4 Rachael grimme oplevelser har ført til en vigtigt beslutning: Hun vil aldrig nogensinde til botox-party igen. Privatfoto
4 af 4 I løbet af få timer hævede Rachaels læber til dobbelt størrelse, og hun havde store smerter. Privatfoto
271 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere