Annonce:
Annonce:

BRF overvejer rabat til vrede Totalkredit-kunder

Jeg synes, at ideen med at samle mange kunder i en fælles henvendelse er rigtig interessant, siger Carsten Tirsbæk, adm. direktør i BFRkredit

Annonce:
Følg Samfund

Utilfredse kunder i Totalkredit vil efter al sandsynlighed kunne forhandle sig frem til en eller anden form for rabat, hvis de skifter til BRFkredit i større grupper.

Det siger Carsten Tirsbæk, adm. direktør i BRFkredit, efter at rasende kunder i tusindvis truer med at forlade Totalkredit som reaktion på, at Totalkredit har varslet massive forhøjelser af bidragssatserne fra den 1. juli. 

- Jeg synes, at ideen med at samle mange kunder i en fælles henvendelse er rigtig interessant. Så må vi jo prøve at kigge på, om der er noget i håndteringen af det, der gør, at vi kan lave et godt tilbud, siger Carsten Tirsbæk til Ekstra Bladet.

Talsmand for de utilfredse Totalkredit-kunder, Anders Sandbjerg Larsen, har netop luftet muligheden af, at Totalkredit-kunderne samlet skal rette henvendelse til konkurrerende kreditselskaber og banker.

Vil kigge på det

Annonce:

Netop BRFkredit bliver ofte nævnt, bl.a. fordi selskabet med de varslede stigninger fra Totalkredit bliver det absolut billigste på markedet.

- Nu må vi se hvilken henvendelse, vi i givet fald vil få, og så må vi jo prøve at kigge på det, siger Carsten Tirsbæk.

Med sine udtalelser lægge Carsten Tirsbæk yderligere gift ud i forholdet til Totalkredit, der er accelereret siden Jyske Bank forrige år brød ud af samarbejdet med Totalkredit og i stedet købte BRFkredit.

Jysk tilbud

Jyske Bank har da heller ikke selv været sen til udnytte Totalkredits konflikt med deres kunder. Her er adm. direktør Anders Dam klar med et brev til de Jyske Bank kunder, der stadig har lån i Totalkredit.

Annonce:

- Vores brev vil indeholde en meddelelse om, at hvis man underskriver en aftale om et Jyske Bank prioritetslån inden 1.7.2016, så får man med sikkerhed et nyt lån til "gammel"  bidragspris. Det vil sige den bidragssats, vi id ag tilbyder. Det gælder også for lån der først udbetales 1.10.2016 og 31.12.2016, blot der er indgået en underskrevet aftale om et prioritetslån inden 1.7.2016, siger Anders Dam.

Han understreger, at Jyske Bank udbudt siden sommeren 2008 aldrig har gennemført en generel bidragsstigning for kunder,når de først har optaget et sådan lån.

- Vi kan selvfølgelig ikke garantere uændrede bidragssatser i al fremtid, men indtil nu har vi ikke benyttes os af den adgang, siger Anders Dam.

BRF: Ingen stigninger på vej her

Det er ingen stigninger i bidragssatserne på vej i BRF.

Det siger Carsten Tirsbæk, adm. direktør i BFRkredit, selv om han ikke kan give en fuldstændig garanti.

 ’Nu er det altid svært at udstede garantier, men jeg har bemærket, at Totalkredit begrunder deres forhøjelser med den såkaldte Basel-regulering. Der tror jeg helt ærligt, at vi er et stykke fra endnu. Så i forhold til det argument, så kan jeg i hvert fald sige, at der ikke kommer prisstigninger i BRFkredit.

Carsten Tirsbæk understreger, at det ikke er en garanti for, at der aldrig kommer bidragsstigninger.

Annonce:

’Men vi kan slet ikke genkende det niveau, som Nykredit og Totalkredit taler om. Selvfølgelig er truslen der. Men den er jo slet ikke materialiseret. Det er jo ren spekulation.

Han slår også fast, at BRFkredit ikke har problemer med de allerede kendte krav fra myndighederne.

’Der ligger vi godt til. Dertil kommer, at vi allerede i dag er det billigste selskab, og det agter vi ikke at ændre ved.

De to øvrige af Totalkredits konkurrenter, Realkredit Danmark og Nordea Kredit, vil ikke kommentere, om de planlægger at hæve deres bidragssatser.

De henviser til, at det kun kan ske via en meddelelse til Fondsbørsen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: