BRFkredit afskediger 35 efter fusion

BRFkredit har besluttet at nedlægge BRFkredit Bank. Det nedlægger stillinger og betyder afskedigelser

Følg Samfund

Som følge af en række optimeringstiltag i forlængelse af fusionen mellem Jyske Bank og BRFkredit nedlægges 40 stillinger i BRFkredit, og 35 medarbejdere er i den forbindelse blevet afskediget.

Det oplyser BRFkredit i en pressemeddelelse tirsdag.

I meddelelsen lyder det, at koncernen har arbejdet med en række integrationsaktiviteter efter fusionen med den Silkeborg-baserede Jyske Bank.

- En væsentlig milepæl heri er opnået med succesfuld konvertering af BRFkredit Bank til Bankdata i den forgangne weekend.

- BRFkredit Bank er i den forbindelse nedlagt som selvstændig virksomhed. Alle kunder betjenes fremover i Jyske Bank eller Finansnetbanken, skriver BRFkredit i meddelelsen.

Det er som følge heraf og i konsekvens af andre optimeringstiltag, at der nu nedlægges stillinger og afskediges medarbejdere.

I forhold til de nedlagte stillinger og afskedigelser er nedlæggelsen af BRFkredit Bank som selvstændig virksomhed kun en del af forklaringen, siger Carsten Tirsbæk Madsen, administrerende direktør i BRFkredit.

- Vi har også lavet andre optimeringer og tiltag på organisationen, som gør, at vi skal være færre.

- Noget af det, vi gør, er at lave en organisation, der er mere rettet mod markedet og mere kundevendt, siger Carsten Tirsbæk Madsen til Ritzau.

Når det kommer til, om BRFkredit er færdig med at nedlægge stillinger og afskedige folk, siger topchefen, at der som udgangspunkt er en tro på, at den organisation, der nu er etableret, er den organisation der skal til for at eksekvere koncernens strategi.

- Når det er sagt, er det altid en ledelses forpligtelse at have så skarp og optimal en organisation som overhovedet mulig. Der sker en teknologisk udvikling og mange ting, som forandrer sig og vil forandre sig i fremtiden.

- Man skal ikke udelukke, at der også kan ske ting i fremtiden. Men det er vores bedste overbevisning, at vi nu har lavet det, der skal til for at eksekvere vores strategi, siger Carsten Tirsbæk Madsen.

Fusionen mellem BRFkredit og Jyske Bank fandt sted 30. april 2014.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+