Brian fik silikonebryster og vandt væddemål

Brian Zembics kammerat væddede på, at han ikke ville få silikonebryster og beholde dem i et år. I dag er Brian blevet 100.000 dollar og et par bryster rigere

Brians kammerat væddede på, at Brian ikke ville få silikonebryster og beholde dem et år. 20 år senere har han dem stadig. Foto: All Over Press
Brians kammerat væddede på, at Brian ikke ville få silikonebryster og beholde dem et år. 20 år senere har han dem stadig. Foto: All Over Press

Hvor langt ville du gå for at vinde et væddemål? Canadiske Brian Zembic er lidt af en gambler, og har flere gange gået langt for at vinde et væddemål. Men for 20 år siden lavede han og sin kammerat det ultimative væddemål. Brian ville få 100.000 dollar, hvis han fik anlagt sig et par silikonebryster og beholdt dem i et år - og Brian har dem endnu.

Bryster giver opmærksomhed
Det er ikke ukendt blandt kvinder, at det somme tider er muligt at få lidt ekstra opmærksomhed på grund af sine bryster. Og det var sådan set udgangspunktet for væddemålet, der skete for 20 år siden.

- Omkring 1997 sad jeg på en eller anden restaurant i Europa sammen med to venner. Min kammerats kæreste pralede af sine bryster, og jeg sagde til min ven: 'Hvis jeg havde bryster som hendes, så ville jeg kunne få lige så meget opmærksomhed', fortæller Brian Zembic til E!.

Brians ven skrabede 100.000 dollar sammen, og væddemålet var i gang. Brian ville få fingrene i pengene, hvis han fik lavet bryster og beholdt dem i minimum et år. Han ville derudover få 10.000 dollar for hvert år han beholdt brysterne derefter. I dag har Brian haft sine bryster i 20 år.

Kostede en times backgammon
Det er som bekendt ikke gratis at få lavet silikonebryster, men Brian kendte heldigvis en plastikkirurger, der også nød at spille. Da han troppede op hos ham og bad om et par silikonebryster, var kirurgens første indskydelse: 'Er det et væddemål? Og hvordan vil du betale?'.

Brian spillede backgammon med kirurgen i en time, hvor han vandt 5.000 dollar, og på den måde var operationen pludselig gratis.

Nu har Brian efterhånden tjent en del på sine kvindelige former, og hvis du spørger ham, så synes han, at de er pæne, og han kan pludselig forstå, hvorfor kvinder fremhæver dem.

Den skøre gambler har tidligere tilbragt en hel måned låst inde på sin kammerats badeværelse på grund af et væddemål, og sovet under en bro med 10.000 dollar bundet til sin ankel.

Det lader til, at Brian Zembic har haft en del sjov ud af, at have fået sine bryster, men for nogle kan det også være det modsatte. Jenna Vechhio blev bortvist fra sit fitnesscenter, fordi hun har 'for store' bryster.

36 kommentarer
Vis kommentarer